«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κούρεμα καταθέσεων»

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η μέχρι πρότινος κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, τονίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «είναι επικίνδυνος για τη χώρα»….

Σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε «κούρεμα» των καταθέσεων και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν καταλαβαίνει τι γίνεται» και πως «προφανώς είναι επικίνδυνος για τη χώρα». Όταν λένε για δανεισμό με έντοκα γραμμάτια, κάποιος πρέπει να τα αγοράσει. Δεν θα τα αγοράσει κανείς αν έχεις φύγει από το πρόγραμμα. Θα έχει κλείσει η στρόφιγγα στις τράπεζες, οπότε θα πάει και θα πει στους πολίτες (ο ΣΥΡΙΖΑ) να αγοράσουν το έντοκο γραμμάτιο και να τους επιστρέψει τα χρήματα μετά από 40-50 χρόνια. Θα του πουν «όχι» οι πολίτες, γιατί είναι οι οικονομίες τους, και έτσι θα γίνει αναγκαστικό», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Και υπάρχει και η κατηγορία Ελλήνων που λένε «τι έχω να χάσω;». Είναι άνεργοι και διαλυμένοι, ζουν από μία σύνταξη της γιαγιάς ή του παππού και λένε να το δοκιμάσουν. Αλλά έχουν να χάσουν πολλά περισσότερα, γιατί λένε ότι θα είμαστε μια χώρα που δεν θα πληρώνει τις υποχρεώσεις της και ότι δεν θα δανειστεί ξανά – και έτσι είναι ανακόλουθος ο κ. Τσίπρας, όταν λέει μετά για δανεισμό με έντοκα γραμμάτια – και έτσι θα είμαστε μια χώρα που χρεοκοπεί και δεν θα έχει πρόσβαση σε πρώτες ύλες, όπως τα καύσιμα και τα φάρμακα. Εδώ μιλάμε για ένα φοβερό λόμπι της δραχμής! Οικονομολόγοι της δραχμής!».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη