Πρόσφατα Νέα και τοπικές ειδήσεις

[Τοπικά Μαντάτα][grids]

Tips

[Tips][bsummary]

Θέρμο

[ΘΕΡΜΟ][threecolumns]

Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

Υγεία - Συμβουλές Ομορφιάς - Health & Beauty

[Υγεία Ομορφιά][list]
Επικοινωνία με THERMO-PORTAL.GR - Follow Us - About Us - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Για καλύτερη επικοινωνία μαζί μας  προτείνουμε  ένα e-mail  στοthermiotika@gmail.com

Επίσης έχετε και την δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας μας στέλνοντας  Μήνυμα στο Messenger  μέσα από την σελίδα μας στο : facebook.com/ThermiotikaNea


                                                                About Us

Καταρχήν να τονίσουμε ότι η ιστοσελίδα μας
λειτουργεί με εθελοντική εργασία και με μοναδικό  ΣΤΌΧΟ  την προβολή του Θέρμου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.  Για το λόγο αυτό ζητούμε την κατανόησή σας σε τυχόν ατέλειες που μπορεί να διαπιστώσετε κατά την περιήγηση σας σε πληροφορίες και θέματα που παρέχει το thermo-portal.gr

Επίσης να ζητήσουμε την βοήθεια σας ,εφόσον  έχετε την δυνατότητα,  να μας στέλνετε  θέματα σας τα οποία και θα καταχωρούμε στην ιστοσελίδας μας!!! 

AYTO TO ΧΡΟΝΙΚΟ διάστημα  το thermo-portal.gr  συνεχίζει την ροη αναρτήσεων του αλλά ταυτόχρονα  είναι σε "ανακαίνιση" οπότε προσεχώς θα πούμε περισσότερα ....

Για καλύτερη επικοινωνία μαζί μας  προτείνουμε  ένα e-mail  στο: thermiotika@gmail.com


                                     Follow Us 

banner ads  


                                                 = ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ=
Παρακαλούμε πριν κάνετε οποιαδήποτε χρήση να διαβάσετε υποχρεωτικά τα όσα θα αναφέρουμε στη συνέχεια.
 Καταρχήν θέλουμε να πιστεύουμε ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με σωστή κρίση που γνωρίζουν τούς κινδύνους του διαδικτύου και των συναλλαγών που διαδραματίζονται μέσα από όλες τις πηγές ενημέρωσης που διατίθενται.
   Δηλώνουμε ότι  από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την καλύτερη λειτουργία  της ιστοσελίδας μας και με την δέουσα προσοχή  .
   Ζητάμε από όλους τούς χρήστες να εκλάβουν κάθε καταχώρηση και link ανακατεύθυνσης όπως ακριβώς θα  άκουγαν  μια πληροφορία από ένα φίλο τους ,σε μια παρέα  από ένα οποιοδήποτε ΜΜΕ και με δική τους αποκλειστικά ευθύνη να την χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν ...
   Ολοκληρώνοντας, σας επισημαίνουμε ότι η χρήση της ιστοσελίδας μας  γίνεται μόνο οικειοθελώς και αποκλειστικά με δική σάς ευθύνη και για κάθε χρήση που εσείς επιλέγετε.
   Είναι αυτονόητο ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να εγγυηθούμε αναρτήσεις αλλά και διάφορα link τρίτων προσώπων , όπως και την απρόσκοπτη λειτουργία μας από τεχνικούς αλλά και άλλους απρόβλεπτους παράγοντες.
  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι χωρίς να σάς κουράσουμε , καταφέραμε  να κατανοήσετε ότι αποποιούμαστε οποιασδήποτε ευθύνης προς κάθε κατεύθυνση και για οποιοδήποτε λόγο από την δραστηριότητα σας μέσω αυτής της ιστοσελίδας.
  Σε καμιά περίπτωση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί, αμέσως ή εμμέσως, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειομένης οιασδήποτε ευθύνης μας.
  Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στην ιστοσελίδας μας έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.
   Επίσης περιμένουμε και την δική σας βοήθεια αλλά και επισημάνσεις στην προσπάθεια μας για την καλύτερη και πιο έγκυρη ενημέρωση σας και όταν διαπιστώνετε κάτι ανάρμοστο να μας το επισημάνετε άμεσα.

   Το βασικό θέμα όμως αυτής της ενότητας είναι η αποδοχή των πιο πάνω και επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι έχετε την αποκλειστική ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση του www.thermo-portal.gr Αν δεν αποδέχεστε αυτήν την προϋπόθεση σας παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε καμία πληροφορία ή δυνατότητα που  παρέχουμε και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι η αποχώρηση σας από αυτήν εδώ την σελίδα!