Λάζαρος Λασκαρίδης: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε, τέλικα τη μάχη για

τη ζωή.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, στις 27 Απριλίου τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από ατύχημα στη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου: έπεσε από μπαλκόνι όταν υποχώρησαν σάπια κάγκελα και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με γιατρούς η ζωή του, τον τελευταίο καιρό κρεμόταν από μια κλωστή.

Στο μεταξύ,  προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού του άτυχου αντιδημάρχου διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Ποινικής Δίωξης.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπόλης, φίλος του Λάζαρου Λασκαρίδη κατέθεσε την επόμενη ημέρα του ατυχήματος μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.

kallithea_laskaridis___3__2
kallithea_laskaridis___1__2
kallithea_laskaridis___4__2

Μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Μπόλης ανέφερε ότι είχε υποχρέωση ως αδελφικός φίλος του Λάζαρου Λασκαρίδη να υποβάλλει τη μηνυτήρια αναφορά. «Θεώρησα σκόπιμο να υποβάλω στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας σχετική μηνυτήρια αναφορά, ώστε να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες του ατυχήματος, να εντοπιστούν οι εμφανείς, κατά την κρίση μου, πλημμέλειες και να προσωποποιηθούν οι ευθύνες για το τραγικό συμβάν, σε όποιους ανήκουν».

Κατά την άποψη του κ. Μπόλη οφείλεται σε πλημμέλειες της κατασκευής του χώρου που βρέθηκε ο Λάζαρος Λασκαρίδης και για το λόγο αυτό ζήτησε να γίνει αυτοψία του χώρου από το αρμόδιο πολεοδομικό τμήμα.
ΠΗΓΗ
...
Νεότερη Παλαιότερη