ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου (υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου)

 Σπύρος Κωνσταντάρας


Βιογραφικό Σπύρου Κωνσταντάρα

Γεννήθηκε στο Θέρμο το 1967 όπου τελείωσε την στοιχειώδη και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατάγεται από πολύτεκνη και αγροτική οικογένεια.

Σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως δικηγόρος, εγκαταστάθηκε στο Θέρμο, όπου ασκεί μαχόμενη δικηγορία τα τελευταία είκοσι οχτώ χρόνια. Σήμερα είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Θέρμου την τετραετία 1990-1994.Διετέλεσε, επίσης,  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Θέρμου (Ε.Ο.Θ), με πλούσια δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού

Συλλόγου Αγρινίου για δυο θητείες.Στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012 κατήλθε ως υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλ/νίας.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και Μαΐου 2019 εξελέγη Δήμαρχος

Θέρμου από την πρώτη Κυριακή. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε.Δ) και είναι μέλος της Επιτροπής Ορεινών Δήμων και της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Σταυροθανασοπούλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιώργο, ασκούμενο δικηγόρο, τον Βασίλη, τριτοετή φοιτητή της Νομικής, και την Μαριμπρίνα, μαθήτρια της Α’ Λυκείου.


Σπύρος Κωνσταντάρας – Πολιτικός – Δήμαρχος Θέρμου



Νεότερη Παλαιότερη