Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM του Ισραήλ

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM του Ισραήλ

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023, συμμετείχε για τρίτη συνεχή φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον από τη δυναμική αγορά του Ισραήλ ήταν έντονο, με επίκεντρο εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αειφόρος τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός και extremesports όπως το έντονο ενδιαφέρον για  kitesurfing, αποτέλεσαν μερικά από τα θέματα συζήτησης αναδεικνύοντας την επίσκεψη στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μία ολοκληρωμένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Το νέο λογότυπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Olympian Land» αποτέλεσε σημείο αναφοράς αποκομίζοντας θετικές κριτικές, τόσο από επισκέπτες που έχουν ήδη επισκεφτεί την Ολυμπιακή Γη όσο και από όσους σκοπεύουν να το κάνουν μελλοντικά. Στο χώρο της Περιφέρειας, στο περίπτερο του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με ενδιαφερόμενους από το Ισραήλ, όσο και με επαγγελματίες του τουρισμού από Μεσογειακές χώρες και χώρες της ανατολής.

«Η αγορά του Ισραήλ ταιριάζει στο προϊόν της περιοχής μας, μεθοδικά εργαζόμαστε πάνω σε αυτό ώστε να προσεγγίσουμε μεγαλύτερο μερίδιο της Ισραηλινής αγοράς» τονίζει χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΔΕ, Χρήστος Παπασημακόπουλος, η Γεωργία Τράπαλη από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, και ο Ειδικός Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη, Ανδρόνικος Αντωνίου.

...
Νεότερη Παλαιότερη