Αγνώριστη η Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει τόπλες και χωρίς μακιγιάζ σε σάουνα

Η Σίντι Κρόφορντ χωρίς καθόλου μακιγιάζ φωτογραφήθηκε με νάζι σε μια σάουνα

Το σούπερ μόντελ, 56 ετών ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της και βίντεο από

μία σάουνα όπου φαίνεται να διασκεδάζει και να αναρωτιέται πώς θα έμοιαζε με… φράντζα. Το τοπ μόντελ τίναξε προς τα εμπρός τις τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της, ενώ έδειξε όλες τις γωνίες του προσώπου της πριν σκεφτεί την αλλαγή.

Η καλλονή έγραψε στη λεζάντα της: «Τούφες στη σάουνα» με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν πόσο διαφορετική ήταν. Ένας ακόλουθος έγραψε: «Φαίνεσαι τόσο διαφορετική εδώ», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μοιάζει σε τίποτα με το μοντέλο που ξέρουμε».

«Δεν ήξερα ότι ήσουν εσύ μέχρι που [είδα] το όνομά σου», παραδέχτηκε ένας χρήστης του Instagram, καθώς κάποιος άλλος σχολίασε: «Ω Θεέ μου, δεν σε αναγνώρισα». Ένας άλλος θαυμαστής ρώτησε: «Ποια είναι αυτή στο post της Σίντι; Φίλη της; Συνεργάτης;» ενώ ένας ακόλουθος παραδέχτηκε: «Νόμιζα ότι ήσουν η Τζούλια Ρόμπερτς».

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/REEL/COXZ2KVR1KH/

«Γεια σου Σίντι, πού είναι η εμβληματική σου ελιά; αυτή ήταν η ταυτότητά σου ως τοπ μόντελ», επεσήμανε ένας άλλος σαστισμένος θαυμαστής. Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, την ώρα που η καλλονή σύμβολο της δεκαετίας του ’90 που παραμένει μία απο τις πιο γνωστές influencer στο χώρο της μόδας, τόνισε στο InStyle ότι η κόρη της, το μοντέλο Kaia Gerber της…κλέβει πλέον την αίγλη της.

«Κοιτάζω την κόρη μου και παρατηρώ ότι τα μαλλιά της είναι λαμπερά και υγιή, έχει τα παλιά μου μαλλιά και τα θέλω πίσω!» είπε. Η μελαχρινή καλλονή – της οποίας τα μαλλιά εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα – πρόσθεσε ότι τα μαλλιά της κόρης της ενέπνευσαν το Σύστημα Περιποίησης Μαλλιών της που προστατεύεται από την ηλικία για τη σειρά της με τίτλο Meaningful Beauty.

«Αυτό έγινε το νέο μου πάθος για το Meaningful Beauty, να ασχοληθώ όχι μόνο με τα γερασμένα μαλλιά μου, αλλά να φέρω μια λύση στην αγορά για πολλές άλλες γυναίκες εκεί έξω που αντιμετωπίζουν προβλήματα γήρανσης των μαλλιών. Και το κάναμε», παραδέχτηκε η Κρόφορντ. «Όλοι σου λένε ότι το δέρμα σου θα γεράσει, αλλά κανείς δεν σου λέει ότι θα γεράσουν και τα μαλλιά σου», είπε. «Πιστεύω ότι όλοι περιμένουμε να αποκτήσουμε γκρίζα μαλλιά, αλλά δεν ήξερα ότι η υφή επρόκειτο να αλλάξει, θα γίνονταν πιο εύθραυστα, θα έπεφταν περισσότερο και βασικά θα ήταν απλώς αδύναμα».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη