Σεισμός Τουρκία: Η Εμινέ Ερντογάν αντί για παιδάκι χάιδευε νάνο – Η αντίδρασή της όταν το κατάλαβε

To λάθος της Εμινέ Ερντογάν 

Εμινέ Ερντογάν, σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον

συνόδευε στην περιοδεία του στην πόλη Καχρανμάρας στην επαρχία Χατάι η οποία χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό.

Ενώ βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε ότι μπροστά βρίσκεται ένα παιδί και θέλησε να το χαϊδέψει. Ωστόσο, το λάθος που έκανε ήταν τραγικό καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν επρόκειτο για κάποιο παιδί αλλά για άνθρωπο με νανισμό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο το οποίο ανέβηκε στο twitter:

Η επιστράτευση της Εμινέ Ερντογάν

Η επικοινωνιακή εκστρατεία του Ταγίπ Ερντογάν για τις επικείμενες εκλογές της 14ης Μαΐου, στηρίζεται και στην σύζυγο του, Εμινέ.

«Η Εμινέ Ερντογάν η οποία λατρεύει να αγκαλιάζει παιδιά, δάκρυσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της» προστίθεται στο τηλεγράφημα του Anadolu για την επίσκεψη της Εμινέ στα 16 βρέφη από την περιοχή Καχραμανμαράς.

Η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν έγραψε για την επίσκεψη αυτή στα social media: «Η καλή κατάσταση της υγείας των 16 θυμάτων του σεισμού που μεταφέρθηκαν από το Καχρανμανμαράς στην Άγκυρας με το προεδρικό αεροσκάφος κατόπιν οδηγιών του Προέδρου μας, αναπτερώνει λίγο τις ελπίδες μας. Τα βρέφη είναι στα ασφαλή χέρια της κυβέρνησης. Θα παρακολουθώ προσωπικά την εξέλιξη της πορείας της υγείας τους. Εύχομαι καλά νέα για όλα τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από την καταστροφή και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους».

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη