Κέιτ Μίντλετον: Το «πονηρό» άγγιγμα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ στα βραβεία BAFTA

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον αποδεικνύουν ότι είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Η εμφάνιση στα βραβεία BAFTA και το «συζυγικό» άγγιγμα της

Κέιτ στον Ουίλιαμ

Στα βραβεία BAFTA εμφανίστηκε το βασιλικό ζευγάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις περπατώντας στο κόκκινο χαλί.

Η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στο Royal Festival Hall, με πολλούς κινηματογραφικούς αστέρες να δίνουν το «παρών».

Η Κέιτ όπως ήταν φυσικό ξεχώρισε για δύο λόγους. Αρχικά για την εμφάνισή της καθώς φόρεσε ένα λευκό φόρεμα του Alexander McQueen, το οποίο είχε φορέσει ξανά το 2019 στην ίδια εκδήλωση. Σύμφωνα με τη DailyMail μπορεί το φόρεμα να ήταν το ίδιο ωστόσο οι στυλίστες είχαν κάνει νέες προσθήκες. Έτσι η Κέιτ τα συνόδευσε με ψηλά γάντια μαύρα και σκουλαρίκια αξίας 18 λιρών.

Ωστόσο το ζεύγος ξεχώρισε για έναν ακόμα λόγο, όταν η Κέιτ άγγιξέ τρυφερά τον Ουίλιαμ. Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η κάμερα της Vogue κατέγραψε το στιγμιότυπο αυτό γράφοντας ότι και οι δύο είναι ένα ζευγάρι σαν όλους τους άλλους, που απλά μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει αίσθηση.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/REEL/CO2VSD1G2_T/

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη