Πάρις Χίλτον: Το πάρτι γενεθλίων έκπληξη και η μητρότητα – «Σε ευχαριστώ αγάπη μου»

Η Πάρις Χίλτον ευχαρίστησε τον σύζυγό της που της έκανε πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της και δήλωσε ευλογημένη για την ολοκλήρωση της ευτυχίας τους, με ένα

μωρό.

Η 42χρονη κληρονόμος Πάρις Χίλτον ευχαρίστησε τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ που της έκανε πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της, μοιράστηκε στιγμιότυπα και εξομολογήθηκε για μια ακόμη φορά οτι διανύει μία απο τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της.

«Σε ευχαριστώ αγάπη μου που μου έκανες έκπληξη με μια τόσο όμορφη βραδιά», έγραψε στην ανάρτηση στο Instagram όπου έχει πάνω από 22,2 εκατομμύρια θαυμαστές. Η νέα μαμά, που πρόσφατα καλωσόρισε ένα αγοράκι, συνέχισε, «Μια τόσο ξεχωριστή βραδιά, νιώθω τόσο απίστευτα χαρούμενη και ευλογημένη».

Το ειλικρινές «ευχαριστώ» έρχεται μετά τις δηλώσεις της στο Harper’s Bazaar οτι απολαμβάνει να συνδέεται με τον σύζυγό της και οτι αναρωτιόταν αν ήταν «ασέξουαλ» στα 20 της. Η πρώην προσωπικότητα του Simple Life σημείωσε επίσης ότι «της άρεσε που πέρασε γενέθλια χαμηλών τόνων φέτος με τους στενούς φίλους και την οικογένειά της».

Αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «πριγκίπισσα γενεθλίων» καθώς μοιράστηκε στιγμιότυπα από την περίσταση. Φορούσε ένα αστραφτερό, ασημί μίνι φόρεμα με παγιέτες, με μακριά μανίκια και λαιμόκοψη. Σε μερικές φωτογραφίες πόζαρε κάτω από μια οθόνη με μπαλόνι που έγραφε «Χαρούμενα γενέθλια Πάρις» σε ασημί και ροζ.

Πόζαρε στο αχανές φουαγιέ της έπαυλής της στο Λος Άντζελες, κάτω από δεκάδες λευκά κεριά σε μια σκάλα. Παρόλο που η σταρ μίλησε για ένα πάρτι «χαμηλών τόνων», το πάρτι της είχε μια λίστα διάσημων καλεσμένων. Ανάμεσα στους διάσημους παρευρισκόμενους ήταν η Nicole Williams English, η Rebel Wilson και η καλλιτέχνης Sia.

Υπήρχε ένα στήσιμο καραόκε που περιελάμβανε σκηνή και μικρόφωνο καθώς ο κόσμος εναλλασσόταν, τραγουδώντας την επιτυχία της Χίλτον Stars Are Blind. Η εδώ και χρόνια φίλη της Κιμ Καρντάσιαν έγραψε: «Χρόνια πολλά @ParisHilton. Αξίζεις όλη την ευτυχία, όλη την αγάπη και όλα τα γέλια φέτος», στο Instagram.

Η μικρότερη αδερφή της Πάρις, Νίκι, 39 ετών, έγραψε ένα συγκινητικό «Χρόνια Πολλά στην απίστευτη αδερφή μου. Είσαι η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι. Είθε αυτό το νέο κεφάλαιο να σας φέρει ατελείωτη αγάπη και ευτυχία ».

Εξήγησε στο νέο τεύχος του Harper’s Bazaar ότι η ίδια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της επέλεξαν να κρατήσουν μυστική την γέννηση του μωρού, ακόμη και από την οικογένειά τους. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι φόρεσε μια μελαχρινή περούκα και κουκούλα όταν η παρένθετη μητέρα πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, και μάλιστα εγγράφηκε στο ημερολόγιο των επισκεπτών.

«Όλη μου η ζωή ήταν τόσο δημόσια. Δεν είχα ποτέ τίποτα για μένα. Αποφασίσαμε ότι θέλαμε να έχουμε όλη αυτή την εμπειρία μόνοι μας», εξήγησε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μοιράστηκε ότι στα 20 της πίστευε ότι μπορεί να ήταν ασέξουαλ. «Ήμουν γνωστή ως σύμβολο του σεξ, αλλά οτιδήποτε σεξουαλικό με τρομοκρατούσε», είπε στο δημοσίευμα. Ονόμαζα τον εαυτό μου «κλέφτρα φιλιών» γιατί μου άρεσε μόνο να ξεχωρίζω. Πολλές από τις σχέσεις μου δεν λειτούργησαν εξαιτίας αυτού», σημείωσε η σταρ.

Η Πάρις πόζαρε για να προωθήσει τα επερχόμενα απομνημονεύματά της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 14 Μαρτίου. Μοιράστηκε επίσης γιατί ερωτεύτηκε τον σύζυγό της «Δεν είναι διάσημος. Είναι έξυπνος. Προέρχεται από μια ωραία οικογένεια. Είναι καλός άνθρωπος. Ήταν το αντίθετο από αυτό που είχα συνηθίσει όταν αναζητούσα συντρόφους».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη