Σαμάνθα Μαρκλ: Η αδερφή μου η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν πει «τόσα πολλά ψέματα» για την οικογένειά μας

Επίθεσή κατά του πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ εξαπέλυσε η ετεροθαλής αδελφή της δούκισσας του Σάσσεξ, Σαμάνθα Μαρκλ – Σύμφωνε με την ίδια το

ζευγάρι λέει συνεχώς ψέμματα για την οικογένειά της

Εβδομάδες αφότου τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι «Spare» κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, η ετεροθαλής αδερφή της συζύγου του, Σαμάνθα Μαρκλ, μιλάει για ψέματα που ισχυρίζεται ότι διαιωνίζονται από το βασιλικό ζεύγος.

Η ετεροθαλής αδελφή της Δούκισσας του Σάσεξ, εξήγησε στον Τάκερ Κάρλσον και στο Fox Nation ότι πληγώθηκε από τους ισχυρισμούς της Μέγκαν και τα ψέματα που έκαναν την οικογένειά της, να βρεθεί στον διχασμό.

«Η Μέγκαν, αντίθετα με τις φήμες, δεν είμαι κάποιο… αποκομμένο αδερφάκι που μεγάλωσε κάπου αλλού. Μεγαλώσαμε ως μια κανονική οικογένεια. Ο αδερφός μου και εγώ ήμασταν μεγαλύτερα αδέρφια», είπε η Σαμάνθα Μαρκλ στο Fox Nation και τον Τάκερ Κάρλσον.

Σε σχέση με τους ισχυρισμούς της Μέγκαν για τα περιστατικά ρατσισμού, τα οποία βίωσε κατά την παιδική της ηλικία, η ετεροθαλής αδελφή της ισχυίζεται ότι η Μαρκλ αντιμετωπίζονταν πάντα, ως ένα κανονικό παιδί μεσαίας τάξης: «Δεν μεγαλώσαμε με ασημένια κουτάλια στο στόμα μας, αλλά ποτέ δεν υποφέραμε από κανένα είδος φτώχειας».

Aπομακρύνθηκε η Μέγκαν από τα φώτα της δημοσιότητας

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από το ντοκιμαντέρ του Netflix και την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να διατηρήσει τη ζωή της οικογένειάς της όσο πιο φυσιολογική γίνεται για χάρη των παιδιών της.

Ο Άρτσι έχει μια καθορισμένη καθημερινή ρουτίνα με το σχολείο του ενώ η Λίλιμπετ μένει σπίτι και απολαμβάνει τη φροντίδα της μητέρας της.

Το κοινό έχει στρέψει τα βλέμματα στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, και στο αν θα είναι παρόντες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν. Ωστόσο, ο Χάρι είχε αναφέρει ότι το θέμα είναι ακόμα στον αέρα.

Ο 74χρονος θα στεφθεί με κάθε επισημότητα βασιλιάς οκτώ μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουυέστμινστερ, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες 48 ώρες συναυλίες, φωταγώγηση μνημείων και πρωτοβουλίες για την προώθηση του εθελοντισμού.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη