Κέιτ Γουίνσλετ: Οι δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τον «Τιτανικό»

Η Κέιτ Γουίνσλετ μίλησε για το body shaming και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, από μέσα ενημέρωσης και κοινό, μετά τον «Τιτανικό».

Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε δεχθεί τόσο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το κοινό, μετά την ταινία του «Τιτανικού».

Η ηθοποιός μιλώντας στο podcast Happy Sad Confused, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ταινία «Τιτανικός», ανέφερε «προφανώς, ήμουν πολύ χοντρή. Δεν είναι απαίσιο; Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου; Ήταν τόσο κακοί, και δεν ήμουν καν χοντρή».

Ο ίδια αναφερόμενη στα σχόλια που είχαν γίνει ανέφερε ότι δεν μπορούσε να χωρέσει στην πόρτα διάσωσης ο Τζακ και γλύτωσε από τον πνιγμό μόνον η Ρόουζ.

«Αν μπορούσα να γυρίσω το ρολόι πίσω, θα χρησιμοποιούσα τη φωνή μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο… Θα μιλούσα στους δημοσιογράφους, θα απαντούσα: “Μην τολμήσετε να μου ξαναφερθείτε έτσι. Είμαι μια νέα γυναίκα, το σώμα μου αλλάζει, το ανακαλύπτω, είμαι βαθιά ανασφαλής, είμαι τρομοκρατημένη, μην το κάνετε πιο δύσκολο από ό,τι είναι ήδη”. Αυτό είναι εκφοβισμός, ξέρετε, και στην πραγματικότητα οριακό κακοποιητικό, θα έλεγα», είπε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Μιλώντας νωρίτερα φέτος στην Guardian η ηθοποιός θυμήθηκε ότι στην περίοδο μετά τον “Τιτανικό” όλοι «σχολίαζαν τα κιλά μου, υπολόγιζαν πόσο ζυγίζω και δημοσίευαν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσα. Ήταν τόσο φρικτό να τα διαβάζω όλα αυτά».

Μιλώντας τον προηγούμενο μήνα στο podcast του Marc Maron είπε ακόμα ότι ένιωσε εκφοβισμό από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, εξηγώντας ότι «όλα άλλαξαν από τη μία μέρα στην άλλη» μετά την κυκλοφορία του «Τιτανικού».

«Θυμάμαι ότι απλώς σκέφτηκα: “Εντάξει, καλά, αυτό είναι φρικτό και ελπίζω να περάσει”. Και σίγουρα πέρασε, αλλά μ’ έκανε επίσης να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό ήταν το να είσαι διάσημος, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, σίγουρα όχι» είπε.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη