Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος στη διανομή ειδών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος στη διανομή ειδών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Στη διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π.Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

(ΤΕΒΑ) στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα παρευρέθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Προτεραιότητά μας η αξιοποίηση κάθε δυνατού προγράμματος που στοχεύει στη στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, όπως το πρόγραμμα διανομής τροφίμων ΤΕΒΑ που συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα όλους όσους έχουν ανάγκη. Δεν θέλουμε κανέναν στο περιθώριο, θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και σε άλλους τομείς κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό την ισότιμη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας σε κάθε πτυχή της κοινωνίας μας».

Οι διανομές στις οποίες παρευρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Χρήστος Παπασημακόπουλος θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες (ώρα 09:00 π.μ. έως  13:30 μ.μ.), στο Λαϊκό Στέκι-Εστιατόριο του Δήμου Πατρέων, Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα μέχρι την Παρασκευή 11/11/2022.

Οι ωφελούμενοι ενημερώνονται για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα παραλαβής των Τροφίμων και ΒΥΣ με γραπτό sms.... ...
Νεότερη Παλαιότερη