«Καταπέλτης» η μητέρα της Κάρολαϊν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Δεν θέλουμε τα χρήματά του»

Oι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον δολοφόνο της κόρης τους.Κάθετοι είναι οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς απέναντι στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα θέλει να μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία στην κόρη του Λυδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr από το πολύ στενό περιβάλλον της οικογένειας, τόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, όσο και η μητέρα της αρνούνται κατηγορηματικά να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τη μεταβίβαση της περιουσίας του δολοφόνου της κόρης τους.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι για να γίνει η μεταβίβαση των κινητών και ακινήτων που διαθέτει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο όνομά του, στην κόρη του Λυδία, θα πρέπει να συναινέσουν οι άνθρωποι που έχουν την επιμέλεια του παιδιού και τη γονική μέριμνα, δηλαδή η οικογένεια της Καρολάιν, που ζει στην Αλόννησο.

Η Σούζαν Κράουτς, απαντώντας σχετικά, αρνείται κατηγορηματικά να συναινέσει σε μία τέτοια κίνηση, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα νομικό τερτίπι, το οποίο θα δώσει ελαφρυντικά στον δολοφόνο του παιδιού της. «Δε μας ενδιαφέρουν τα χρήματα και τα οικόπεδα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον. Δεν θέλουμε τα χρήματά του».

Επίσης, επισημαίνεται από την οικογένεια ότι όσα έχει ο πιλότος είναι από τα λεφτά που έστελναν οι ίδιοι. «Τους δίναμε 1.000 ευρώ κάθε μήνα και 50.000 ευρώ για να αγοράσει το οικόπεδο που θα έχτιζαν το σπίτι τους. Για ποια δικά του περιουσιακά στοιχεία μιλάει;»

Οι καλές σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με εκείνους της Καρολάιν Κράουτς διατηρούν άψογες σχέσεις, παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην Αλόννησο για τον δολοφόνο και την αποτρόπαια πράξη του.

Βλέπουν τη μικρή Λυδία τακτικά, σύμφωνα με όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, ενώ η Σούζαν δεν αρνείται και επιπλέον ώρες για τη σχέση γιαγιάς – παππού και εγγονής.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη