Νύχτα τρόμου στη Λαμία: Τρελή πορεία οχήματος μέσα στο κέντρο, παρέσυρε ότι έβρισκε

Νύχτα τρόμου στη Λαμία, με την «τρελή» πορεία ενός οχήματος, όταν ένας οδηγός μιας BMW σκόρπισε τον πανικό, τραυματίζοντας μια 16χρονη μαθητρια, παρασύροντας ένα μηχανάκι ντελιβερά και ότι άλλο βρισκόταν μπροστά στην τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που έγινε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντη στο ύψος της Μητρόπολης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο LamiaReport, ξαφνικά άκουσαν μαρσαρίσματα και τον θόρυβο μιας εξάτμισης να “σκάει” . Ήταν μια μωβ BMW που μπήκε με “παντιλίκια” από την οδό Καζούλη συνεχίζοντας με μεγάλη ταχύτητα προς την πλατεία Ελευθερίας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο παρασύροντας δέντρα, πινακίδες, κολόνες και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του, με τον κόσμο που ήταν στα πεζοδρόμια να τρέχει πανικόβλητος να σωθεί.

Το ένα από τα δέντρα, που έριξε η μωβ BMW, καταπλάκωσε μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία ευτυχώς φαίνεται ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης μέσα στην τρελή πορεία του παρέσυρε για πάνω από εκατό μέτρα ένα μηχανάκι ντελιβερά την ώρα που ο άνθρωπος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτό και ο οποίος γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Ο οδηγός με τη BMW σταμάτησε στην πλατεία Ελευθερίας και όταν βγήκε έξω από το αυτοκίνητο δέχτηκε την επίθεση από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί.

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού μιλάμε για ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης κάθε Σαββατόβραδο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον κόσμο να προσπαθεί να βοηθήσει την τραυματισμένη κοπέλα, την οποία φρόντισαν και γιατροί που βρέθηκαν τυχαία εκεί, μέχρι να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, αφού ο καθένας θα μπορούσε να είχε βρεθεί μπροστά στην ανεξέλεγκτη πορεία της BMW.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport o νεαρός οδηγός με τη μωβ BMW, λίγη ώρα πριν, είχε περάσει και πάλι από το ίδιο σημείο με “παντιλίκια”.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός οδηγός, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 22 ετών, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Δείτε βίντεο αρχικά από κάμερες καταστημάτων που δείχνουν τον κόσμο να τρέχει και στη συνέχεια τι λένε για τον πανικό που προκάλεσε η τρελή πορεία της BMW.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος που σε κάποια σημεία θυμίζει “βομβαρδισμένο τοπίο”.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη