Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενσυρμάτωσης πυλώνων εναέριας γραμμής από τον ΑΔΜΗΕ.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, αφορούν την χιλιομετρική θέση 124,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Στέρνας) στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, όπου θα παραμείνουν κλειστοί οι κλάδοι εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Στέρνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν κατά το χρονικό διάστημα από τη Τετάρτη 12.10.2022 έως και την Παρασκευή 21.10.2022, μόνο κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται από τους ανισόπεδους κόμβους Νεμέας, Αρχαίας Νεμέας και Νεοχωρίου.

Νεότερη Παλαιότερη