Kάθριν Ζέτα Τζόουνς-Μάικλ Ντάγκλας: Τα «διπλά» γενέθλια, το κρυφό ταξίδι και οι εξομολογήσεις αγάπης

Η Kάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας, ένα απο τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα . Και τα γιόρτασαν

μαζί, όπως κάνουν εδώ και δύο δεκαετίες.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γιύρτασε για μία ακόμη χρονιά κοινά γενέθλια με τον σύζυγό της Mάικλ Ντάγκλας. Η σταρ του «Σικάγο» μπήκε στο Instagram για να δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση από το πώς γιόρτασαν την ξεχωριστή τους ημέρα χθες Κυριακή (25/9) με τον σύζυγό της.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CI6Y2Q3KNK3

Η Ζέτα Τζόουνς έγινε 53 ετών, ενώ ο σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας έκλεισε τα 78. «Είναι τα γενέθλιά μας!!» η ηθοποιός έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της. «Μετά από 24 χρόνια που γιορτάζουμε την ξεχωριστή μας μέρα μαζί, ανυπομονώ ακόμα. Σ’αγαπώ!!!»

Η Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε αργότερα ένα βίντεο της ίδιας και του Ντάγκλας καθ’ οδόν προς μια άγνωστη τοποθεσία με ιδιωτικό τζετ. Το κλιπ διάρκειας περίπου 15 δευτερολέπτων άνοιξε με την ηθοποιό να δηλώνει: «Είναι τα γενέθλιά μας!» πριν δείξει τον στον Ντάγκλας ο οποίος λέει «Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!»

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CI7DU8GUI2J

Ο ηθοποιός ακούστηκε στη συνέχεια να λέει «Χρόνια πολλά, αγάπη μου!» ενώ έκανε μία χειρονομία επιδοκιμασίας από τη θέση του λίγα μέτρα πιο πέρα.

Η Ζέτα Τζόουνς και ο Ντάγκλας γεννήθηκαν και οι δύο στις 25 Σεπτεμβρίου, αν και με διαφορά 25 ετών. Ο Ντάγκλας τίμησε επίσης την περίσταση με μια εορταστική ανάρτηση στο Instagram που δείχνει το ζευγάρι αγκαλιασμένο κοντά στο Ταζ Μαχάλ. «Χρόνια πολλά Κάθριν! Σε αγαπώ πάντα και για πάντα», έγραψε στη λεζάντα.

Οι δύο θρύλοι του Χόλιγουντ γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου. Αργότερα, ο Ντάγκλας σκέφτηκε να κάνει τα πράγματα λίγο άβολα εκείνη την εποχή, σε μια ειλικρινή προσπάθεια να πει γλυκά τη σύζυγό του.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CI6OQLBSNYO

«Της είπα μετά από περίπου μισή ώρα [σε παρέα για πρώτη φορά]: «Ξέρεις, θα γίνω ο πατέρας των παιδιών σου», θυμήθηκε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «The Jonathan Ross Show». το 2016.

Και είπε: «Ξέρεις, έχω ακούσει πολλά για σένα και έχω δει πολλά για σένα, και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου πω καληνύχτα». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και έχει δύο παιδιά: τον Ντίλαν 22 ετών και την Κάρις, 19 ετών. Ευτυχώς και για τους δύο, η γοητευτική ηθοποιος κατάφερε τελικά να ξεπεράσει την αρχική αλαζονεία του σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» και να δεχτεί να βγει ραντεβού με τον ηθοποιό.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη