Ρόδος: 15χρονος οδήγησε σκάφος, έριξε την οικογένειά του στη θάλασσα και τους χτύπησε με την προπέλα

Ρόδος: 15χρονος πήρε τον έλεγχο σκάφους και τραυμάτισε τους γονείς του

Τραυματίστηκαν οι γονείς μιας

 βρετανικής οικογένειας που επέβαινε σε σκάφος, στη Ρόδο, την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος γιος της οικογένειας πήρε τον έλεγχο του σκάφους, όταν οι γονείς και τα αδέρφια του έπεσαν στη θάλασσα.

Η βόλτα με το συγκεκριμένο σκάφος δεν χρειάζεται πιστοποιημένο οδηγό, ωστόσο, δίνονται κάποιες οδηγίες σε εκείνους που θα προβούν στην ενοικίαση. Στην επιστροφή, λόγω του έντονου κυματισμού, οι τέσσερις από τους πέντε βρέθηκαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 15χρονος, τότε, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του σκάφους, καθώς οι γονείς και τα αδέρφια του είχαν πέσει στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, όταν έπεσαν στη θάλασσα οι τέσσερις, ο 15χρονος πήρε τον έλεγχο του σκάφους και πέρασε από πάνω τους, με αποτέλεσμα να κοπεί από την προπέλα και να έχει ανοικτό κάταγμα κνήμης ο πατέρας της οικογένειας, ενώ σε κάποιο σημείο είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι.

Στο Λιμεναρχείο, ο 15χρονος που οδήγησε το σκάφος στα τελευταία μέτρα και φέρεται να τραυμάτισε τους γονείς, όταν κλήθηκε να καταθέσει, άλλαξε τρεις φορές την κατάθεσή του.

Σημειώνεται, τέλος, πως και οι δύο ενήλικοι, παρά τον τραυματισμό τους, είναι καλά στην υγεία τους.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη