Πρόσκληση σε εκδήλωση προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Αθήνα

 Σε συνεργασία με την


ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ Μ.ΙΚΕ και στο πλαίσιο του έργου «Στοχευμένη παρουσίαση τουριστικού προορισμού και εκδηλώσεις εσωτερικού–εξωτερι
κού-παράλληλες εκδηλώσεις για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Με την ευκαιρία της επανεκκίνησης του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο από το φετινό καλοκαίρι, αλλά και των αισιόδοξων μηνυμάτων από την επισκεψιμότητα και την αύξηση της δυναμικής της Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική αγορά, η Περιφέρεια επανασυστήνεται στις τουριστικές αγορές ως ένας ασφαλής προορισμός, που μπορεί να προσφέρει μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη, ανταποκρινόμενη έτσι στην ανάγκη αναζήτησης νέων προορισμών που δημιούργησε η τρέχουσα συγκυρία.

Η σειρά των στοχευμένων εκδηλώσεων προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικό προορισμό, συνεχίζεται με θεματική ημερίδα που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00.

Η ατζέντα της εκδήλωσης φιλοδοξεί να επανασυστήσει την Κεντρική Μακεδονία ως τουριστικό προορισμό στους επισκέπτες της. Η παρουσίαση των ιδιαίτερων θεματικών  τουριστικών προϊόντων για κάθε μια από τις 7 Περιφερειακές Ενότητες είναι το μεγάλο στοίχημα της δράσης και εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξει ομάδες επαγγελματιών σύμφωνα με τη  στρατηγική της για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο στην Κεντρική Μακεδονία.

Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στο θεματικό τουριστικό προϊόν της γαστρονομίας, με αναφορές στις γεύσεις και τη φιλοσοφία της μακεδονικής κουζίνας και στον οινοτουρισμό της περιοχής. Μάλιστα, μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η παρουσίαση του πολιτιστικού αποθεμάτος της Κεντρικής Μακεδονίας δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ενώ η παρουσίαση των επιλογών για εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή είναι πάντα επίκαιρη και αναγκαία.

Η παρακολούθηση των εργασιών της ημερίδας θα είναι δωρεάν και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού.

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας ΕΔΩ!

Νεότερη Παλαιότερη