Δουλεύετε από το σπίτι; Μερικά μικρά μυστικά για να επιτύχετε

Η εργασία εξ αποστάσεως είναι πραγματικότητα και διευρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Όμως ο χώρος του σπιτιού ίσως να μην σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε απόλυτα, ενώ η υπερβολικά μεγάλη σιωπή μπορεί να σας απομονώσει και να σας κουράσει ψυχικά, σύμφωνα με το aftodioikisi.gr. 

Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βελτιστοποιήσετε το γραφείο σας στο σπίτι ώστε να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας: Καταρχήν, διαλέξτε ένα μέρος στο διαμέρισμά σας που να ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ εργασίας σας. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να εξαφανίσετε οτιδήποτε δεν σχετίζεται με τη δουλειά. Προσωπικά αντικείμενα, όπως περιοδικά ή κονσόλες βιντεο-παιχνιδιών μπορούν να διασπάσουν την προσοχή σας. Αν πρέπει να ερεθίσετε τη δημιουργικότητά σας, βρείτε μια θέση κοντά σε παράθυρα που επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτισμού. Το φυσικό φως σας κρατά σε φόρμα και σας δίνει ενέργεια, βελτιώνοντας την εργασιακή σας απόδοση. Η διακόσμηση του χώρου επηρεάζει την παραγωγικότητα. Τα φυτά στο γραφείο μπορούν να σας κάνουν πιο παραγωγικούς, ενώ βοηθούν και στη μείωση του διαδικτύου. 

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι απαιτείται να εγκαταστήσετε μια ταχύτατη σύνδεση στο διαδίκτυο. Και εάν η ασύρματη σύνδεση «σέρνεται», καλό είναι να επενδύσετε στην αγορά ενός καλωδίου Ethernet. Αν ο υπολογιστής σας δεν έχει είσοδο για Ethernet, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια επέκταση. Προσπαθήστε να οργανώσετε το χώρο σας σε ένα γραφείο που να έχει χώρο για τουλάχιστον δύο οθόνες. Αν χρησιμοποιείτε τακτικά email ενώ δουλεύετε, τότε η δεύτερη οθόνη θα κάνει όλη τη διαφορά. Κι αν θέλετε να παρακολουθείτε ολόκληρο το διαδίκτυο, τότε ίσως χρειάζεστε και μια τρίτη οθόνη! 

Προφανώς, αν δεν αντέχετε τη σιωπή, ίσως θα πρέπει να σκεφθείτε την προμήθεια ενός καλού ζεύγους ηχείων. Σκεφθείτε επίσης την ιδέα να εγκαταστήσετε κάποιους έξυπνους αισθητήρες με τους οποίους θα μπορείτε να ελέγχετε τον κλιματισμό και τον φωτισμό απευθείας από το γραφείο σας. Θα μπορούσατε να συνδέσετε έως και την κλειδαριά της εξώπορτας, έτσι ώστε να ανοίγετε στον πιτσαδόρο χωρίς καν να χρειάζεται να σηκωθείτε από την καρέκλα σας.

Via
Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη