Διαβούλευση α΄ μέρους Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Θέρμου


 Διαβούλευση α΄ μέρους Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Θέρμου

Ο Δήμος Θέρμου ολοκλήρωσε την α΄ φάση του έργου εκπόνησης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος. Αποτέλεσμα της α’ φάσης είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου

για την επόμενη χρονική περίοδο, ο οποίος υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Οκτωβρίου 2021.

Επόμενο βήμα είναι η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Θέρμου. Το α΄ μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Στρατηγικός Σχεδιασμός) έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και είναι προσβάσιμο από όλους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς μπορούν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου μας, συμβάλλοντας με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω email στο epixeirisiako.thermou@gmail.com μέχρι και την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.
  • Με τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11.00. Η ημερίδα πραγματοποιείται διαδικτυακά για προληπτικούς λόγους, δεδομένης της επιδείνωσης της εικόνας της πανδημίας Covid-19. Ο σύνδεσμος συμμετοχής στην ημερίδα θα κοινοποιηθεί εντός των επομένων ημερών.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για την άσκηση του αναπτυξιακού ρόλου του ενός Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά προβλήματα, τους διαθέσιμους πόρους και τις δυνατότητές του ως οργανισμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα της Διαβούλευσης θα αξιοποιηθεί για την εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδιασμού σε έργα και δράσεις με άμεσα ωφελούμενους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – Α μέρος


Νεότερη Παλαιότερη