Πώς να βάλετε ένα καρφί χωρίς να στραβώσει ή να κάνετε ζημιά στον τοίχο;

Ένα καρφί στον τοίχο... για να κρεμάσουμε ένα κάδρο φαίνεται να είναι η πιο απλή δουλειά, ωστόσο πόσες φορές η... επιχείρηση αυτή δεν έχει στεφθεί με απόλυτη αποτυχία;Μία πολύ απλή και εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιούμε φελλό ώστε να μην καταστρέφουμε τον τοίχο, να μην μας στραβώνει ή σπάει το καρφί, αλλά και
για να αποφύγουμε κάποιο πιθανό τραυματισμό στα δάχτυλα.Καρφώστε άφοβα Θα χρειαστείτε ένα σφυρί, ένα καρφί και ένα κομμάτι φελλό, ακόμα και από ένα μπουκάλι κρασί.Ανάλογα με το μέγεθος του καρφιού που θέλουμε να βάλουμε στον τοίχο κόβουμε και τον φελλό. Ακριβώς ή και λίγο περισσότερο από το μισό. 

Τοποθετείτε το καρφί στο κέντρο του φελλούΣτη συνέχεια τοποθετείτε το καρφί με το φελλό στο σημείο που θέλετε στον τοίχο.Χτυπάτε με το σφυρί το καρφί και εκείνο αφού αρχικά τρυπήσει και περάσει το φελλό στη συνέχεια καρφώνεται στον τοίχο.Μόλις το καρφί έχει μπει ολόκληρο μέσα στο φελλό (και το υπόλοιπο στον τοίχο) παίρνετε ένα κοπίδι, κόβετε και αφαιρείτε το φελλό.Το καρφί είναι έτοιμο και σταθερό για να κρεμάσουμε κάποιο κάδρο ή κάποιον πίνακα.

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη