Θέλετε να αλλάξετε την κρεβατοκάμαρα αλλά δεν έχετε λεφτά; Έτσι θα την κάνετε αγνώριστη

Οι γιαγιάδες έλεγαν ότι η κρεβατοκάμαρα είναι το βασίλειο του ζευγαριού, δεν θα... διαφωνήσουμε, αλλά θα προσθέσουμε ότι με τους τωρινούς ρυθμούς ζωής – που οι γιαγιάδες μας δεν έζησαν- η κρεβατοκάμαρα είναι το βασίλειο γενικά. Είναι εκεί που κοιμόμαστε, χαλαρώνουμε, διαβάζουμε το
βιβλίο μας, πολλοί βλέπουμε και τηλεόραση και με τον σύντροφό μας... διασκεδάζουμε.

 Είναι το μέρος του σπιτιού που μας κρατά ήρεμους, είναι το προσωπικό μας καταφύγιο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένος όπως και το υπόλοιπο σπίτι με τα έπιπλα του. Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας άλλωστε, επιδρά στην ψυχολογία μας και είναι εκείνη που κάνει την κρεβατοκάμαρα να είναι όλα τα προαναφερθέντα. Υπάρχουν λοιπόν απλοί τρόποι να κάνουμε την κρεβατοκάμαρά μας ακριβώς όπως την ονειρευόμαστε, χωρίς πολλά έξοδα και χωρίς κόπο. Ορίστε μερικές ιδέες για το βασίλειό σας γιατί ως Queen, ξέρουμε από βασίλεια: Χαμηλός φωτισμός Είναι απαραίτητος για μια πλήρη χαλάρωση αλλά ιδανικός και στις προσωπικές σας στιγμές. 

Η λύση ενός φωτιστικό δαπέδου με ροοστάτη σε χαμηλή ένταση έχοντας σβηστά όλα τα υπόλοιπα φώτα στο δωμάτιο είναι ιδανική, ή δύο μικρά φωτιστικά τοποθετημένα πάνω στα κομοδίνα δίπλα από το κρεβάτι. Μαξιλαροθήκες –σκεπάσματα του κρεβατιού σε σατέν Το να ξαπλώνουμε πάνω σε σατέν ή μεταξωτά σεντόνια που έχουν ντύσει ένα αντίστοιχα μαλακό στρώμα, είναι μια αίσθηση που πάντα μας κάνει να αισθανόμαστε διαφορετικά. Κάποτε η αγορά αυτών των σκεπασμάτων ήταν απαγορευτική λόγω της μεγάλης τους αξίας, τώρα όμως μπορείτε να τα βρείτε και σε πολύ χαμηλές τιμές. Επενδύστε λοιπόν σε σατέν ή μεταξωτά σεντόνια σε ουδέτερα κυρίως χρώματα για να μην σας περιορίζουν για τα υπόλοιπα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας. 

Η αίσθηση πολυτέλειας ακόμα και τη στιγμή που κοιμάστε, θα είναι πρωτοφανής. Ένας ολόσωμος καθρέφτης Σίγουρα ένας καθρέφτης είναι χρήσιμος σε μια μικρή κυρίως κρεβατοκάμαρα. Οι λεπτομέρειες με καθρέφτες προσθέτουν βάθος στην κρεβατοκάμαρα δημιουργώντας ταυτόχρονα την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος ξαφνικά μεγάλωσε.

 Επίσης ο ολόσωμος καθρέφτης αν τοποθετηθεί κοντά στην πόρτα του υπνοδωματίου, βοηθάει να ρίξουμε μια τελευταία ματιά στον εαυτό μας πριν την έξοδο μας για μια βόλτα (και να μην τρέχουμε στο ασανσέρ όπως πολλές κάνουμε). Χαλιά- διάδρομοι Μερικά γούνινα ,με πολύ μαλακή υφή κατά προτίμηση, χαλιά ή διάδρομοι αριστερά και δεξιά από το κρεβάτι ζεσταίνουν και μεταμορφώνουν εύκολα τον χώρο και προσθέτουν τις απαραίτητες πινελιές για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Και σε αυτή την περίπτωση προτιμήστε ουδέτερα χρώματα και ιδανικά τα λευκά. Επίσης, δεν υπάρχει καλύτερο έδαφος να πατήσουν τα πόδια σας όταν ξυπνάτε τα κρύα πρωινά του χειμώνα. Λίγο κόκκινο Επειδή κρεβατοκάμαρα χωρίς πάθος και φλόγα δεν γίνεται, τολμήστε να προσθέσετε κάτι κόκκινο ανάλογα με τα γούστα σας. 

Μπορεί να είναι μια μικρή λεπτομέρεια, όπως ένα διακοσμητικό, ένα μεγάλο κερί, ένα τριαντάφυλλο ή ένα έπιπλο, ενώ οι πολύ τολμηρές μπορούν να επιλέξουν να βάψουν έναν ολόκληρο τοίχο σε κόκκινο χρώμα. Με αυτές τις απλές συμβουλές, θα δείτε πραγματικά την κρεβατοκάμαρά σας να μεταμορφώνεται και θα μάθετε το πρώτο μυστικό της διακόσμησης: οι λεπτομέρειες κάνουν όλη τη διαφορά. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη