4 πράγματα που δεν ήξερες για το κόψιμο των μαλλιών σου

To ότι κόβεις τα μαλλιά σου δεν σημαίνει ότι τα βοηθάς να μεγαλώσουν πιο γρήγορα... Δεν χρειάζεται να τα τριμάρεις κάθε 6 – 8 εβδομάδες. 

Η ψαλίδα αρχίζει να σχηματίζεται σε διάστημα 3 – 4 μηνών και τότε πραγματικά έχεις ανάγκη το ψαλίδι του κομμωτή σου. Δεν πάνε σε όλους οι αφέλειες. Ρώτησε ποιες αφέλειες ταιριάζουν στο δικό σου πρόσωπο και πως θα φαίνονται καλύτερες με βάση τη δική σου ποιότητα μαλλιών. Οι μακριές αφέλειες ταιριάζουν σε πιο τετράγωνο πρόσωπο ενώ οι πιο κοντές σε στρογγυλά πρόσωπα. Και το κοντό μήκος στα μαλλιά θέλει περιποίηση. 

Μην σκεφτείς να κόψεις τα μαλλιά σου γιατί θες να απαλλαγείς από τις μάσκες, το πιστολάκι και το κουραστικό styling. Τα μαλλιά μας για να διατηρηθούν υγιή χρειάζονται συνεχή φροντίδα. Πριν πας στο κομμωτήριο μπες στο interner. Επισκέψου τα Tumblr και Pinterest για να δεις μαλλιά, χτενίσματα και να πάρεις ιδέες για το τι σου αρέσει. Η προοπτική πάω στο κομμωτήριο και λέω στο hair stylist "κάνε ότι θες εσύ", δεν θα σε αφήσει ποτέ 100% ικανοποιημένη. 
queen.gr

Via
Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη