Η πρώτη γυναίκα, μοντέλο, με σύνδρομο down στις πασαρέλες της Ν. Υόρκης – Δείτε το βίντεο

Πρότυπα ζωής, όχι πρότυπα μόδας», ήταν το χαρακτηριστικό μότο στην...

επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας, Carrie Hammer. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, στην πασαρέλα περπάτησαν όχι τα ξακουστά ονόματα του μόντελινγκ, αλλά γυναίκες που ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα, τη δράση και τις…”ιδιαιτερότητές” τους. Ανάμεσα σ’ αυτές και η ηθοποιός Τζέιμι Μπρούερ, η οποία εισέπραξε το πιο δυνατό χειροκρότημα μιας και τόλμησε να γίνει το πρώτο μοντέλο, παγκοσμίως, με σύνδρομο down.

Η ηθοποιός συγκίνησε, αλλά και συνάρπασε το κοινό αποδεικνύοντας ότι ένα έξτρα χρωμόσωμα δεν αποτελεί στίγμα, αλλά απλά μια διαφορετικότητα που όχι μόνο δεν εμποδίζει, αλλά που μπορεί να αποτελέσει ακόμη και πηγή έμπνευσης για οποιονδήποτε και ο,τιδήποτε.

Η παρουσία της στην πασαρέλα ήταν εκθαμβωτική. Η Τζέιμι Μπρούερ υποστήριξε τον καινούριο της ρόλο με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και υπήρξε αληθινά ελκυστική. Η σχεδιάστρια επέλεξε για εκείνη ένα μάυρο φόρεμα σε γραμμή Α, για να τονίσει τη λεπτή μέση της.

Η Τζέιμι είναι περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στην σειρά “American Horror Story”, αλλά έχει επίσης πλούσια ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των ανθρώπων με νοητικές διαταραχές. Πολλοί θα με δουν και θα με χλευάσουν. Εγώ όμως θέλω να ενθαρρύνω όλους να προσπαθούν, αδιαφορώντας για την κακία του κόσμου» δήλωσε η Τζέιμι, που όπως φαίνεται από τα… “τιτιβίσματά” της στο twitter, το κατευχαριστήθηκε. Δείτε το βίντεο:

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη