Ντύσου όσο είσαι - Σεβάσου την ηλικία σου!

Ήρθε η ώρα να μάθεις να ντύνεσαι με βάση την ηλικία σου.

Αν φοράς ακόμα λαχούρια και χαβανέζικα πουκάμισα, διάβασε υποχρεωτικά αυτό το άρθρο... Δεν είναι μόνο ότι φαίνεσαι γελοίος μέσα στη σούπερ τρέντι μεταμφίεσή σου, είναι ότι -αν δεν είσαι 20χρονος- δεν μπορείς να το υποστηρίξεις κιόλας! Καλή η μόδα, μπορείς να τη συμβουλεύεσαι αν θες, πρέπει όμως να τη φοράς και να μη σε φοράει... Το «απρόσεχτο» ντύσιμο υπονομεύει το στιλ σου σε τέτοιο βαθμό που θα σου κοστίσει, στο λέω. Όχι μόνο θα δείχνεις αντι-επαγγελματίας, αλλά θα κάνεις και καιρό να δεις χαρά στα σκέλια σου, αν με πιάνεις... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να φυλλομετρήσεις τα αντρικά περιοδικά και να κάνεις σπουδές πάνω στη Χειμερινή Κολεξιόν για να τη βγάλεις καθαρή. Απλά μη ντύνεσαι όπως ντυνόσουν στο πρώτο έτος της σχολής σου! Κι αυτός είναι ο πρώτος κανόνας... Ήρθε η ώρα να μάθεις να ντύνεσαι με βάση την ηλικία σου. Ντύνου σωστά και θα εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, άσε που όλοι θα σου φέρονται όπως σου πρέπει. Να ποιες είναι οι κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να κινηθείς. Φόρα ζώνη.

Κανείς δεν θέλει να βλέπει τα οπίσθιά σου κάθε φορά που σκύβεις! Ούτε και παντελόνια με «σέλα» αρμόζουν σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας από τη σχολική. Τράβηξε λοιπόν το παντελόνι σου προς τα πάνω και ασφάλισέ το στη μέση σου με μια ωραία δερμάτινη ζώνη. Ξέχνα τα χαβανέζικα πουκάμισα.

Θες να μάθεις την αλήθεια; Το χαβανέζικο στιλ δεν ήταν ποτέ cool: ούτε όταν πρωτολανσαρίστηκε, πόσο μάλλον σήμερα. Κράτα παρόλα αυτά ένα στην ντουλάπα σου μην τύχει και βρεθείς κάποτε στη Χαβάη... Απαλλάξου από τα t-shirt με στάμπες.

Πλάκα κάνεις; Ξέρω τι σκέφτεσαι: μόλις αγόρασες ένα μπλουζάκι που γράφει «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα» και θεωρείς ότι είσαι απίστευτα προχωρημένος στιλιστικά που το φοράς, σωστά; Ξέρεις όμως ποιες το θεωρούν αηδία; Ναι, οι γυναίκες που προσπαθείς απέλπιδα να εντυπωσιάσεις! Το μπλουζάκι με στάμπα σε κάνει να φαίνεσαι απελπισμένος, καρικατούρα στην καλύτερη, ενώ κραυγάζει ότι είσαι τύπος που αναζητείς λίγη προσοχή. Όχι και πολύ προχωρημένο τελικά ε; Μη φοράς γυαλιά ηλίου τη νύχτα.

Είναι καγκουριά, πώς αλλιώς να στο πω; Μπορεί να ήταν μόδα πίσω στα '70, αλλά εσύ έμεινες φαίνεται σε εκείνη τη δεκαετία. Ο κόσμος προχώρησε -ευτυχώς- από τότε και τα γυαλιά ηλίου τα έχουμε πλέον μόνο για τον ήλιο. Για τίποτα άλλο! Πότε μπορείς να τα φοράς βράδυ; Ποτέ, τι λέμε τόση ώρα! Μη φοράς αθλητικό καπελάκι χωρίς σοβαρό λόγο.

Και σοβαρός λόγος είναι μόνο ο ήλιος που ξεροψήνει το κρανίο σου! Αν είσαι λοιπόν σπορτίφ τύπος και επιδίδεσαι στα σπορ, δώσ' του να καταλάβει κατά τη διάρκεια της αθλητικής σου δραστηριότητας. Μετά το πέρας όμως αυτής, το καπελάκι οφείλει να παραμένει στο ντουλαπάκι σου. Υπάρχει ωστόσο μια εξαίρεση στον κανόνα: είναι ok να φοράς καπελάκι αν είσαι ράπερ και βγάζεις εκατομμύρια από αυτό... Κρύψε τις φόρμες βαθιά μες στην ντουλάπα σου.

Ίδιο concept με το αθλητικό καπελάκι, οι φόρμες είναι κατάλληλες μόνο για τη γυμναστική σου. Ούτε για καφέ, ούτε σε μπαρ, ούτε στις τσάρκες σου. Τι καταλαβαίνει η γυναίκα που σε βλέπει μέσα σε φόρμες; Ότι πας να το παίξεις τζόβενο ενώ δεν είσαι! Τι σε προδίδει; Ότι ούτε τα τζόβενα δεν φοράνε φόρμες δημόσια...

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη