Ουκρανή έκανε το «βαποράκι» με το… πλοίο της γραμμής!

Τουλάχιστον τέσσερα ταξίδια είχε κάνει στη Ρόδο με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά μια 32χρονη Ουκρανή που έκανε το «βαποράκι» για λογαριασμό σπείρας Αλβανών και Ελλήνων, οι οποίοι διακινούσαν στο νησί των ιπποτών τις…

μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που τους έφερνε.

Στην τελευταία άφιξή της στο λιμάνι της Ρόδου, η νεαρή αλλοδαπή υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και στην αποσκευή της βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 157,6 γραμμαρίων. Η 32χρονη ομολόγησε ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά στην Αθήνα από έναν Αλβανό που εκτελούσε εντολές ενός ομοεθνούς του και θα τα παρέδιδε σε έναν Έλληνα μόλις έφτανε στη Ρόδο.

Οι αστυνομικοί προσήγαν έναν 45χρονο Έλληνα, αλλά δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Η ίδια κατηγορία βαρύνει τον δεύτερο Έλληνα, τους δυο άγνωστους προς το παρόν Αλβανούς και την Ουκρανή που είχε κάνει άλλες τρεις μεταφορές ναρκωτικών στο νησί από τον περασμένο Δεκέμβριο και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη