«Παρατήρηση» Σουλτς για το dress code του Τσίπρα

Αντικείμενο συζητήσεων φαίνεται πως έχει γίνει η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην φορέσει γραβάτα, παρά μόνο όταν κουρευτεί το χρέος της χώρας, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Το dress code του νέου πρωθυπουργού…

δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν ο τελευταίος τον υποδέχτηκε στις σκάλες του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Σουλτς του έκανε «παρατήρηση» για το γεγονός ότι δεν φορούσε γραβάτα. Η… απουσία γραβάτας φαίνεται πως έφτασε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο έβγαλε τη δική του γραβάτα για να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Αλέξης Τσίπρα.

Μάλιστα, ανάρτησε ο ίδιος τη φωτογραφία του στο Twitter, λέγοντας πως πήρε για να συγχαρεί τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Commending Greek PM Tsipras» victory, Mayor @BilldeBlasio went tie-less with him this morning. http://t.co/iROXqb1gkg pic.twitter.com/a1DiRXECQS NYC Mayor»s Office (@NYCMayorsOffice) January 29, 2015

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη