«Οι μόνοι που δεν γονάτισαν ήμασταν εμείς»

Σφοδρή επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, αλλά και «σε όλους όσοι γονάτισαν και πρόδωσαν τους ψηφοφόρους που τους ανέδειξαν και το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», εξαπέλυσε απόψε από τη Ρόδο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος…

Καμμένος. Στην ομιλία του στο Ακταίον της Ρόδου, ο κ. Καμμένος είπε ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αποτελούν τη συμμορία του κολεγίου που βούλιαξε τη χώρα μας.

Σε κάποια αποστροφή του λόγου του ανέφερε: «Μας πολεμήσανε, μας πετάξανε λάσπη, μας εκβιάσανε, εξαγοράσανε κάποιους, άλλους τους έκαναν να γίνουν αποστάτες και άλλους που δεν αντέξανε τους έκαναν να εξευτελιστούν μπροστά στο λαό που τους ψήφισε. Δώδεκα παλικάρια όμως έμειναν όρθια. Οι μόνοι που δεν γονατίσαμε ήμασταν εμείς». Έκανε, μάλιστα, ειδική αναφορά στην πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου του κόμματος του, Μίκα Ιατρίδη, η οποία τώρα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμά του κόμματος για τα νησιά, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να μειωθεί ο ΦΠΑ στον τουρισμό στο 5%.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε, επίσης, σε θέματα υγείας και συγκοινωνίας στα νησιά, σημειώνοντας ότι οι νησιωτικές κοινωνίες αποτελούν για το κόμμα του προτεραιότητα.

Παρουσιάζοντας, τέλος, τους υποψηφίους στα Δωδεκάνησα σημείωσε: «Αυτά είναι τα παιδιά που είναι άξια, οι υποψήφιοί μας, χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς να μοιράζουν πεντακοσάρικα».

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη