Στο νοσοκομείο ο δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ

Ο δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ εισήχθη σήμερα εκτάκτως στο νοσοκομείο με όγκο στην κοιλιακή χώρα θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εκστρατεία του για να διεκδικήσει νέα θητεία στο δήμο, γράφει η Toronto Star.

Ο 45χρονος…

δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μετά τις αποκαλύψεις για τις καταχρήσεις και το βίαιο χαρακτήρα του λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μετέβη στη μονάδα εκτάκτων περιστατικών του τοπικού νοσοκομείου, ύστερα από σύσταση του γιατρού του εξαιτίας "του επίμονου κοιλιακού άλγους στο αριστερό κάτω τεταρτημόριο που τον ταλαιπωρεί εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες και ο οποίος έγινε αφόρητος το τελευταίο 24ωρο", δήλωσε ο δρ Ρούμπιν Ντέλβιν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Humber River Hospital.

Ο Φορντ πριν από ένα χρόνο είχε παραδεχτεί ότι έκανε χρήση κρακ, του ισχυρού παραγώγου της κοκαΐνης και ότι έχει εθιστεί στο αλκοόλ. Ο όγκος δεν είναι μικρός. Διαγνώστηκε με εξέταση υπερήχων και θα χρειαστεί βιοψία για να δούμε τί τύπος είναι κι αν είναι κακοήθης, ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του όγκου".

Από τα αποτελέσματα της βιοψίας, τα οποία θα ανακοινωθούν πριν από το τέλος της εβδομάδας "ο ογκολόγος αποφασίσει τη θεραπευτική αγωγή", η χειρουργική επέμβαση είναι μια επιλογή", πρόσθεσε ο δρ Ντέλβιν στους δημοσιογράφους.

Ενώ δίπλα του ήταν ο Νταγκ Φορντ, ο αδελφός του δημάρχου και δημοτικός σύμβουλος, εμφανώς στεναχωρημένος.

Η προθεσμία για να αποχωρήσει ο Ρομπ Φορντ από την εκστρατεία για την επανεκλογή του λήγει την Παρασκευή στις 14:00 τοπική ώρα. Οι δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο αδελφός του Φορντ μπορούσε να τον αντικαταστήσει στην εκλογική κούρσα, αν ο δήμαρχος δεν μπορέσει να διεκδικήσει νέα θητεία, γράφει η Τoronto Star.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη