Βλάσφημο χιούμορ

Τα ξέρεις δεν τα

ξέρεις, θα γελάσεις σίγουρα...

Άγιες Μέρες που είναι, ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του εναλλακτικού Μυστικού Δείπνου... Τop 5 ανέκδοτα για τον Μυστικό Δείπνο! Τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για τον Μυστικό Δείπνο είναι και πολλά

και ευφάνταστα. Αυτά τα 5 όμως τα σπάνε κυριολεκτικά! Τα ξέρεις δεν τα

ξέρεις, θα γελάσεις σίγουρα... Νο 5

Τελειώνει ο Μυστικός Δείπνος και γυρνάει ο Πέτρος και λέει στον Ανδρέα: Ανδρέα, καλά φάγαμε, λεφτά να πληρώσουμε έχουμε;»

Ψάχνεται ο Ανδρέας, ψάχνει τσέπες, πορτοφόλια, δεν βρίσκει τίποτα. Γυρνάει τότε ο Πέτρος στον Θωμά και τον ρωτάει: Θωμά, καλά φάγαμε, λεφτά έχουμε;»

Ψάχνεται

κι ο Θωμάς και κάνει κι αυτός αρνητικό νεύμα στον Πέτρο. Αφού ρώτησε

όλους τους μαθητές λοιπόν, φτάνει και στον Ιούδα. Του λέει λοιπόν: Ιούδα, φάγαμε που φάγαμε, λεφτά να πληρώσουμε έχουμε;» Όχι», λέει ο Ιούδας, «αλλά έχω μια ιδέα»! Νο 4

Ο Χριστός και οι μαθητές του είχαν πιει πολύ κρασί στον Μυστικό Δείπνο. Κάποια στιγμή τον ρωτάει λοιπόν ο Πέτρος: Πες μου δάσκαλε, εγώ θα σε προδώσω;». Όχι Πέτρο παιδί μου, δεν είσαι εσύ αυτός που θα με προδώσει».

Τον ρωτάει ο Θωμάς: Πες μου δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ αυτός που θα σε προδώσει;» Όχι Θωμά παιδί μου, δεν θα με προδώσεις εσύ».

Τον ρωτάνε όλοι και τελευταίος βεβαίως τον ρωτάει και ο Ιούδας: Πες μου δάσκαλε, εγώ θα σε προδώσω;». Όχι Ιούδα παιδί μου, δεν θα με προδώσεις εσύ».

Και λέει ο Ιούδας στον Χριστό: Αφού σε χαλάει κύριε, γιατί το πίνεις;» Νο 3

Τι είπε ο Χριστός στους μαθητές του μετά τον Μυστικό Δείπνο; Καλό ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο»! Νο 2

Κατά τη διάρκεια του Μυστικού Δείπνου, πλησιάζει ο Ιούδας τον Χριστό και του λέει: Δάσκαλε, νομίζω ότι το φαγητό σας έχει πολύ σκόρδο». Και απαντάει ο Χριστός: Κι εσένα τι σε νοιάζει. Σάμπως θα με φιλήσεις;» Νο 1

Τελειώνει με το καλό ο Μυστικός Δείπνος, σηκώνεται ο Ιούδας να φύγει και αποχαιρετά την ομήγυρη: Κι αν δεν σας ξαναδώ, Καλή Ανάσταση»!

Via

..
             -->
Νεότερη Παλαιότερη