Ελαιόλαδο για δέρμα όλο υγεία

Tο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Περιέχει επίσης και άλλα σημαντικά δραστικά συστατικά ευεργετικά για το δέρμα και τα μαλλιά.Χρήσεις του ελαιολάδου
1. Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο αντί της κρέμας ξυρίσματος. Το λάδι θα μαλακώσει τις τρίχες και θα σας δώσει ένα απαλό ξύρισμα.

2. Ενυδατώστε τα νύχια σας σε ζεστό ελαιόλαδο για να μαλακώσετε τα πετσάκια και να ενισχύσετε τα εύθραυστα νύχια. Το λάδι θα βοηθήσει επίσης τα σκασμένα, ξηρά χέρια. Απλά τρίψτε λίγο από το λάδι πάνω στα χέρια σας τη νύχτα και κοιμηθείτε με γάντια από βαμβάκι.

3. Ενυδατώστε τις ξηρές περιοχές του σώματός σας με το τρίψιμο ελαιόλαδου. Μια μικρή ποσότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκασμένα χείλη, ξηρά πόδια ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να ενυδατώσετε. 

4. Αφαιρέστε το μακιγιάζ ταμπονάροντας μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου σε ένα κομμάτι βαμβάκι. Ακόμη και η μάσκαρα θα βγει εύκολα. 

5. Ξεπλύνετε και τα μαλλιά σας με λάδι ελιάς για να βοηθήσετε τα εύθραυστα μαλλιά. Για να πυκνώσουν τα μαλλιά, μουλιάστε τα σε περίπου 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και τυλίξτε μια πετσέτα γύρω από το κεφάλι σας για 30 λεπτά. Για να βοηθήσετε τα εύθραυστα ή υπερ-επεξεργασμένα μαλλιά, ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο με ένα χτυπημένο αυγό, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με το διάλυμα, αφήστε για 30 έως 45 λεπτά. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη