Οι 40 πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχετε δει ποτέ

Μερικές φορές οι στιγμές που σε κάνουν να κλάψεις είναι και οι στιγμές που έχουν τη μεγαλύτερη αξία..

1. Πρόταση γάμου – έκπληξη στη Ντανιέλ. 2. Ο Λούκας Χέμπρε και ο σκύλος του Τζούνο μοιράζονται μια όμορφη στιγμή Όταν ο πρώην αστυνομικός Τσέστερ Χέμπρε έμαθε ότι ο γιος του Λούκας πάσχει από το σύνδρομο Σανφιλλίπο, πήρε ένα κουτάβι από ένα καταφύγιο και το εκπαίδευσε για να βοηθάει τον γιό του.

3. Ένας επιζών βρίσκει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τις αγαπημένες του αναμνήσεις στα ερείπια του σπιτιού του μετά από σεισμό στη Σιτσουάν, Κίνα. 4. Ο Λούκας, ένα 12χρονο αγόρι που είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω μυϊκής δυστροφίας, μπορεί επιτέλους να κάνει όλα όσα κάνουν και τα άλλα παιδιά, χάρη

στον φίλο του και φωτογράφο Μάτετζ Πέλιχαν. 5. Η Μέγκαν Βόγκελ κουβαλάει την τραυματισμένη Άρντεν ΜακΜάθ σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τερματισμό, σε αγώνα 3.200 μέτρων. 6. Δύο άνδρες παντρεύονται στην Ουάσιγκτον μετά την απόφαση του κράτους να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων. 7. Ένας σκύλος θρηνεί στην εκκλησία τον κύριό του, έναν νεκρό στρατιώτη του Αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. 8. Ένας στρατιώτης συναντά το μωρό του για πρώτη φορά. 9. Ο Αρνούλφο Καστορένα μετά τη κατάκτηση του πρώτου του χρυσού μεταλλίου στην κολύμβηση για το Μεξικό στους παραολυμπιακούς αγώνες. 10. Ένα 19χρονο σκυλί με αρθρίτιδα, ο Σόεπ, αγκαλιά με τον ιδιοκτήτη του, κολυμπούν στη λίμνη Σουπέριορ. Η άνωση ανακουφίζει τον πόνο του σκύλου και έτσι ο ιδιοκτήτης του πέφτει μαζί του στη λίμνη για να τον βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα. Λίγο μετά από τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας, άνθρωποι από όλο το κόσμο άρχισαν να δωρίζουν χρήματα στον Τζόν, τον ιδιοκτήτη, επιτρέποντας του να πληρώσει τη χειρουργική επέμβαση και τη φαρμακευτική αγωγή του Σόεπ. Ο Τζόν χρησιμοποίησε τα υπόλοιπα χρήματα για να δημιουργήσει ένα ίδρυμα για ζώα με παρόμοια προβλήματα.

11. Ένας άνθρωπος διδάσκει τη φίλη του το αλφάβητο όταν αυτή έχασε τη μνήμη της. 12. Ο οχτάχρονος Κρίστιαν Γκολτζίνσκι δέχεται τη σημαία για τον πατέρα του στρατιώτη Μάρκ που σκοτώθηκε στο Ιράκ. 13. Άστεγα και εξαθλιωμένα παιδιά που ζουν στο Νέο Δελχί, στην Ινδία, εκπαιδεύονται δωρεάν από δύο εθελοντές εκπαιδευτικούς. 14. Ένας άνθρωπος κάνει ό, τι μπορεί για να σώσει τη ζωή της συζύγου του. 15. Το πρώτο μας Γεια … 16. .. Και το τελευταίο μας αντίο! 17. Ένας Ιρλανδός παίκτης του ράγκμπι, ο Μπράιαν Ο’ Ντρίσκολ, επισκέπτεται μια από τις μεγαλύτερες οπαδούς του στο νοσοκομείο! 18. Η Έλεν Φίσερ φιλάει τη νεκροφόρα που βρίσκεται το σώμα του 20χρονου ξαδέρφου της στρατιώτη Ντάγκλας Χάλλιντει, στη κηδεία που έγινε στο Wootton Bassett, στην Αγγλία. 19. Ο Ντίν Όλντ, σκοπευτής με της 101ης Αερομεταφερόμενης, επανασυνδέεται με τον πατέρα του. 20. Ένα μικρό κοριτσάκι με καρκίνο ζωγραφίζει στον καθρέπτη την επιθυμία του. 21. Ο λοχίας Φρανκ Πρέιτορ ταΐζει ένα δυο μόλις εβδομάδων γατάκι, την Μις Χαπ, όταν η μητέρα της σκοτώθηκε κατά την διάρκεια ένοπλης επίθεσης στην Κορέα. 22. Ο Νίκ Βούγισιτς που γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, καταφέρνει να έχει μια πιο πλούσια και πληρέστερη ζωή από τους περισσότερους αρτιμελής συνανθρώπους του. 23. Ένας Γερμανός στρατιώτης γιορτάζει τα 34η γενέθλιά του στις πεδιάδες του Αφγανιστάν. 24. “Εδώ γονατίζει, αυτός που δεν χρειάζεται, για εκείνους που χρειάζεται” Ο Γερμανός Καγκελάριος Βίλλυ Μπράντ, ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης της αντίστασης ενάντια στον Χίτλερ, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του εβραϊκού γκέτο. Αφήνει το στεφάνι, κάνει μερικά βήματα πίσω, και πέφτει στα γόνατα μπροστά από το μνημείο.

Ο Μπράντ έγραψε αργότερα στα απομνημονεύματά του: “Στην άβυσσο της γερμανικής ιστορίας και στο βάρος των εκατομμυρίων θυμάτων δολοφονίας, έκανα ό, τι κάνουν οι άνθρωποι όταν τα λόγια τους αποτυγχάνουν.”

25. Ένας άνδρας ρίχνει ματιές πίσω στο χρόνο στις στιγμές που πέρασε με την γυναίκα του σε αυτό το παγκάκι. 26. Μια γυναίκα, της οποίας ο σύζυγος απεβίωσε, εξακολουθεί να τρώει κάθε μεσημέρι μαζί του. 27. Μια βαριά άρρωστη παρακολουθεί τον γάμο της κόρης της από το Skype. 28. Πατέρας και γιος κατά τη διάρκεια των ετών. 29. Ο Τέιλορ και η Ντανιέλα Μόρρις δείχνουν ότι η αληθινή αγάπη μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο. 30. Η 5χρονη Τανίσα Μπλέβιν κρατά το χέρι της Νίτα Λαγκάρντε. Και οι δυο υπήρξαν θύματα του τυφώνα Κατρίνα που έπληξε την Νέα Ορλεάνη. 31. Ένας άνθρωπος στη Βόρεια Κορέα κλαίει με αναφιλητά καθώς βλέπει τον συγγενή του να φεύγει για την Νότια Κορέα. Στις 31 Οκτώβρη του 2010, 436 Νοτιοκορεάτες είχαν τη δυνατότητα να περάσουν τρεις ημέρες στη Βόρεια Κορέα για να δουν τους συγγενείς τους με τους οποίους είχαν χωρίσει από τον πόλεμο του 1950-1953.

32. Η πρώτη φωτογραφία του γάμου των Γου Κόνγχαν και της συζύγου του Γου Σόνγκσι, 88 χρόνια μετά τον γάμο τους. 33. Ένας αξιωματικός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης χαρίζει σε ένα άστεγο ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. 34. Το όνειρο δυο αδερφών έγινε πραγματικότητα. 35. Ήρθαν στη ζωή, πιασμένα χέρι – χέρι Έζησαν μαζί στη μήτρα της μαμάς τους για εννέα μήνες και ήρθαν στη ζωή, πιασμένα χέρι – χέρι. Μια φωτογραφία λίγα λεπτά μετά τη γέννα που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει. Συγκίνηση και ένα γλυκό χαμόγελο.

36. Ένας αξιωματικός της Προεδρικής Φρουράς, φοράει μια κάπα στον ακίνητο τσολιά, προκειμένου να τον προφυλάξει από το κρύο. 37. Ένας άστεγος μοιράζεται την κουβέρτα του με τον σκύλο του 38. Ο Πάπας Φρανσίσκος αγκαλιάζει έναν παραμορφωμένο άντρα 39. Ένας σκύλος συναντά ξανά τον ιδιοκτήτη του μετά το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία το 2011 40. Ένας Γερμανός κρατούμενος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, που απελευθερώνεται από τη Σοβιετική Ένωση, επανασυνδέεται με την κόρη του. Το κορίτσι δεν είχε δει τον πατέρα του από τότε που ήταν ενός έτους. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη