Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

Το τσάι αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των ανθρώπων που το επιλέγουν καθημερινά ως αφέψημα. Με πλήθος αντιοξειδωτικών και άλλων θρεπτικών συστατικών συντελεί στην καλή υγεία του οργανισμού και προσφέρει πολλά οφέλη. Μαύρο, πράσινο, αρωματικό, με μέλι ή με την προσθήκη άλλων βοτάνων, κρύο ή ζεστό, το τσάι έχει την τιμητική του σε όλους τους λαούς, που το παρασκευάζουν με διαφορετικούς τρόπους…

1. Matcha, Ιαπωνία πράσινο τσάι με λιωμένα φύλλα 2. Μasala Chai, Ινδία – λευκά φύλλα τσαγιού 3. Βρετανία – μαύρο τσάι με γάλα και κύβους ζάχαρης 4. Cay, Τουρκία – μαύρο τσάι 5. Po cha, Θιβέτ – τσάι με βούτυρο 6. Μαρόκο – πράσινο τσάι με δυόσμο 7. Pantyhose, Χονγκ Κονγκ – παγωμένο τσάι με γάλα 8. Ταϊβάν – Καρποί ταπιόκας με γάλα και σιρόπι 9. Ρωσία – Μαύρο τσάι 10. Πακιστάν – Λευκό τσάι με γάλα 11. Cha ye, Ταϊλάνδη – Παγωμένο μαύρο τσάι με γάλα και παγάκια 12. Κίνα – Κίτρινο ζεστό τσάι με διάφορα αρώματα 13. Αίγυπτος – Μαύρο τσάι χωρίς ζάχαρη 14. Suutei Tsai, Μογγολία – Αλμυρό τσάι με γάλα 15. Κένυα – Μαύρο τσάι 16. Yerba, Αργεντινή – Πράσινο τσάι με καπνιστή γεύση, ζεστό ή κρύο 17. Rooibos, Νότια Αφρική – Κόκκινο τσάι με γλυκιά γεύση χωρίς ζάχαρη και γάλα 18. Karak Chai, Κατάρ – Μαύρο τσάι με γάλα 19. Μαυριτανία – Πράσινο τσάι 20. Teh Tarik, Μαλαισία – Τσάι με αφρόγλα που σερβίρεται κρύο 21. Κουβέιτ – Μαύρο τσάι με κάρδαμο και σαφράν

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: