Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

ΥΛΙΚΑ

3/4 κιλού γαρίδες Νο 2

1/4 φέτα

2 μεγάλες ντομάτες

2 σκελίδες σκόρδο

1 φύλλο δάφνης

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κ.γ ζάχαρη

1 κούπα λάδι

αλάτι

πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και νεράκι. Τα βράζουμε για 20?.

Ρίχνουμε έπειτα τις γαρίδες καθαρισμένες να βράσουν στη σάλτσα για 5?. Τα βάζουμε σε γουβετσάκια ή σε ταψί και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.

Ψήνουμε σε πολύ δυνατό φούρνο για 10?-15? σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: