Άλεκ Μπάλντουιν: Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα του «Rust» με νέο διευθυντή φωτογραφίας

Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα του «Rust», με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν και νέο διευθυντή φωτογραφίας

Οι παραγωγοί της ταινίας «Rust» προσέλαβαν νέο διευθυντή φωτογραφίας και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα την άνοιξη, παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που βαραίνουν τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin), για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Ακόμη, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της Χάτσινς, θα δημιουργηθεί από την «Rust Movie Productions» για να «παρουσιάσει τη λάμψη και το βάθος του ταλέντου της, ενώ θα μεταφέρει τι σημαίνει η απώλειά της για τους φίλους της, τους συναδέλφους και για ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία», ανέφερε η εταιρεία παραγωγής σε δήλωσή της. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και στα δύο έργα.

«Αν και είναι γλυκόπικρο, είμαι ευγνώμων που μια λαμπρή και αφοσιωμένη νέα ομάδα παραγωγής μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο δεσμεύονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινήσαμε εγώ και η Χαλίνα», δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα (Joel Souza) στο Hollywood Reporter.

Ο Μπάλντουιν θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο μαζί με την Μπιάνκα Κλάιν (Bianca Cline), που ανέλαβε την διεύθυνση φωτογραφίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παραγωγή δεν θα χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη