Mαντόνα: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει πλαστική – «Δείτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα…»

Η Μαντόνα παραδέχτηκε οτι έχει υποβληθεί σε πλαστική μετά από την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy

Η Μαντόνα αστειεύτηκε για το «πρήξιμο από τη χειρουργική επέμβαση» μετά τις επικρίσεις από τους θαυμαστές της για την «αγνώριστη» εμφάνισή της στα φετινά βραβεία Grammy. Αντιμετώπισε την κριτική με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, όπου κατήγγειλε την «εμμονή με την ηλικία και τον μισογυνισμό».

Η ποπ σταρ παραδέχτηκε τελικά ότι έκανε πλαστική σε μια νέα ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram δύο εβδομάδες μετά το σάλο που προκλήθηκε στα βραβεία και τα…άκομψα σχόλια ακόμη και από θαυμαστές της. «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει μειωθεί.Lol», έγραψε αναρτώντας μια φωτογραφία της με σκισμένο τζιν και ένα καπέλο που γράφει «Πεινασμένη πνευματικά».

Δεν αποκάλυψε ακριβώς τι είδους διαδικασία έκανε ή πότε υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στο στόχαστρο, επειδή έδειξε το εντελώς αλλαγμένο πρόσωπό της και τα πρησμένα της μάγουλα, ενώ παρουσίαζε στα Grammy. Ένας θαυμαστής έγραψε: «Η Μαντόνα φαίνεται «ανανεωμένη» lol..», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Λοιπόν, μόλις τώρα παρακολουθώ τα #GRAMMY. Η Madonna δεν μοιάζει καθόλου με τη @Madonna.»

Ένας άλλος έγραψε: «Η Μαντόνα πρέπει να σταματήσει την πλαστική χειρουργική και να αγκαλιάσει τη διαδικασία γήρανσης. Είναι σχεδόν αγνώριστη». Ένας θαυμαστής πρόσθεσε: «Τι έχει κάνει η Μαντόνα στον εαυτό της; #GRAMMYs».

Σύμφωνα με την ίδια έφταιγε το «κοντινό» από μία κάμερα που παραμόρφωσε το πρόσωπό της και το έκανε να φαίνεται πιο στρογγυλό και πιο πρησμένο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. «Για άλλη μια φορά πιάστηκα στη φάκα της ηλικιακής εμμονής και του μισογυνισμού που διαποτίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε».

Στη μακροσκελή λεζάντα της, η Mαντόνα αποκάλεσε «τιμή» να συστήσει νεότερους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στα Grammy kai δήλωσε ενοχλημένη για το γεγονός οτι οι άνθρωποι αγνόησαν τα λόγια της και αντ’ αυτού εστίασαν στην εμφάνισή της. Παραπονέθηκε ότι ζούσε σε έναν «κόσμο που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες που περνούν τα 45 και νιώθει την ανάγκη να τις τιμωρήσει εάν συνεχίσουν να είναι ισχυρές, εργατικές και περιπετειώδεις».

Συνέχισε, δηλώνοντας ότι δεν επρόκειτο να αρχίσει να ζητάει συγγνώμη για «καμία από τις δημιουργικές επιλογές που έχω κάνει ούτε για τον τρόπο που φαίνομαι ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να ξεκινήσω». Η τραγουδίστρια του Like A Prayer είπε ότι ενώ ένιωθε «υποβαθμισμένη» σε σχέση με τις πρώτες μέρες της φήμης της. «Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμασία και είμαι ευτυχής που είμαι στην πρωτοπορία ώστε όλες οι γυναίκες μετά από εμένα να ζήσουν ευκολότερες στιγμές τα επόμενα χρόνια».

Η τραγουδίστρια του Material Girl δημοσίευσε αρκετές λήψεις στα stories της στο Instagram φορώντας μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τη grunge σκηνή και ένα φαρδύ σακάκι. Η ίδια έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις: «Πόσο πεινάς;» Η σούπερ σταρ φόρεσε το καπέλο του μπέιζμπολ πάνω από τα κόκκινα μαλλιά της, τα οποία ήταν χτενισμένα σε πλεξούδες. Το Spiritually Hungry καπέλο που φορούσε είναι από μια ομάδα που ονομάζεται The Kabbalah Centre, η οποία είναι μια εβραϊκή ομάδα που βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Μια άλλη φωτογραφία παρουσίαζε την τραγουδίστρια του Hung Up ξαπλωμένη στο πάτωμα μπροστά από έναν καθρέφτη, σαν να βρισκόταν στη μέση μίας πρόβας για την επερχόμενη περιοδεία της. Η Mαντόνα έδωσε στους θαυμαστές της μια εσωτερική ματιά στις προετοιμασίες για την περιοδεία της στο Celebration πριν από αρκετές ημέρες. Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Δεν είναι η πρώτη μου μέρα στο ροντέο!» Η τραγουδίστρια του La Isla Bonita δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα που την δείχνουν να τραγουδά σε ένα μικρόφωνο διαβάζοντας παρτιτούρες ενόψει του παγκόσμιου σόου.

Πρόσφατα επιβεβαίωσε σειρά συναυλιών σε 35 «στάσεις» του κόσμου, ξεκινώντας από το Βανκούβερ, ενώ θα επικσεφθεί πολλές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Το Celebration Tour θα ολοκληρωθεί στο Άμστερνταμ, NL, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στο Ziggo Dome.

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη