Mπρους Γουίλις: «Κύμα» αγάπης από το Χόλιγουντ στον ηθοποιό που διαγνώστηκε με άνοια

Η είδηση οτι ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD) οδήγησε σε μια έκρηξη αγάπης από συναδέλφους του και εκπροσώπους της σόουμπιζ, από την

Πάρις Χίλτον, μέχρι την Queen Latifah 

Διασημότητες κοινοποίησαν μηνύματα υποστήριξης στον Μπρους Γουίλις, καθώς η οικογένειά του αποκάλυψε ότι ο 67χρονος σταρ του Χόλιγουντ διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD). Η διάγνωση κοινοποιήθηκε από τη σύζυγο του, Έμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και τις πέντε κόρες του, Ράμερ, Σκάουτ, Ταλούλα, Μέιμπελ και Έβελιν στο Instagram

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ μοιράστηκαν το ίδιο κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μηνύματα συμπαράστασης στα σχόλια ήταν πολλά. Η πρώην πρώτη κυρία της Καλιφόρνια, Μαρία Σράιβερ, έστειλε την αγάπη της στην οικογένεια του ηθοποιού και τόνισε τη σημασία που έχει να βγει η ασθένεια στο φως.

Η Σέλμα Μπλερ, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, έστειλε επίσης την «αγάπη» της, όπως και η Ναόμι Κάμπελ και η Μισέλ Φάιφερ. Η Έλενα Κρίστενσεν εξήρε το θάρρος αυτής της «τόσο δεμένης» οικογένειας, ενώ και η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ έστειλε πολλά emoji μαύρης καρδιάς.

Η Ράμερ Γουίλις η μεγαλύτερη κόρη του σταρ, μοιράστηκε επίσης την ανακοίνωση στο Instagram. Έλαβε ισχυρή υποστήριξη από τον Wilmer Valderrama από το That’70’s ​​Show και τον Άαρον Πολ από το Breaking Bad.

Ο Μπρους Γουίλις ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ από το 1987 έως το 2000. Έχουν τρεις κόρες, τις Ράμερ 34 ετών, Σκάοουτ 31, και Tαλούλα 29 ετών. Ο σταρ της ταινίας «Αρμαγεδδών» παντρεύτηκε την Έμμα Χέμινγκ το 2009 και απέκτησαν δύο κόρες: τη Μέιμπελ, 10, και την Έβελιν, οκτώ ετών.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη