Humanity Greece: Στην 1η γραμμή στηρίζει τους ευάλωτους πολίτες που πλήττονται από την κακοκαιρία

Το Humanity Greece στην 1η γραμμή στηρίζει τους ευάλωτους πολίτες που πλήττονται από την κακοκαιρία

Το Humanity Greece λαμβάνοντας υπόψιν τις χαμηλές θερμοκρασίες που αγγίζουν και τους 0°C βαθμούς στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας, στέκεται έμπρακτα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας προσφέροντας την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη με αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Ήδη, από τις πρώτες ώρες που η κακοκαιρία «χτύπησε» την Αττική, οι εθελοντές του Humanity Greece βρίσκονται στο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο καταγράφοντας και καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπνόσακοι, κουβέρτες και ζεστά ρούχα είναι μερικά από τα απαραίτητα ήδη πρώτης ανάγκης που συλλέγει αυτή την στιγμή το ΕΣΚ, σε συνεργασία και με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας, ώστε να στηρίξει αποτελεσματικά όσο περισσότερους πολίτες που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη.

Παράλληλα, μέσα στο ΕΣΚ συστεγάζεται η Κοινωνική κουζίνα «A kitchen for Good» όπου νέες και νέοι γίνονται μια ομάδα και αναλαμβάνουν να καλύψουν μια φορά την εβδομάδα τη σίτιση 100 συνανθρώπων μας καθώς και το μοίρασμα του φρέσκου φαγητού στα σημεία που διαμένουν μαζί με την εθελοντική ομάδα Genesis Hellas.

Συγκεκριμένα, οι αυριανές μαρίδες φαγητού θα διατεθούν στις δομές φιλοξενίας και κέντρα ημέρας του ΟΚΑΝΑ στις οποίες θα μεταφερθούν ευπαθείς πολίτες με την πολύτιμη βοήθεια των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη