Τα κοινά γενέθλια της Σακίρα και του Πικέ: Η ρομαντική σύμπτωση που έγινε… άβολη

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα γεννήθηκαν την ίδια ημέρα με διαφορά δέκα ετών και χθες γιόρτασαν τα γενέθλιά τους.

Η Σακίρα γιόρτασε χθες (2/2) τα 46α γενέθλιά της. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια γεννήθηκε την ίδια ημέρα με τον πρώην αγαπημένο της, Ζεράρ Πικέ και ενώ το ζευγάρι ήρθε πρόσφατα κοντά για τα γενέθλια του γιου τους, ο μεταξύ τους «πόλεμος» συνεχίζεται.

Αν και δεν είναι σαφές τι έκανε ο γνωστός αθλητής που έχει πλέον στο πλευρό του την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, η «Σάκι» περικυκλώθηκε από θαυμαστές που της έστειλαν την αγάπη τους και της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά». Η εορτάζουσα χαμογέλασε από το μπαλκόνι της στη Βαρκελώνη και έγνεψε στους θαυμαστές της, ντυμένη κάζουαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σακίρα σχεδίαζε να κυκλοφορήσει την ημέρα των γενεθλίων τους ένα ακόμη τραγούδι με «σπόντες» για τον πρώην σύντροφό της και τη νέα εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά τελικά φέρεται να το ανέβαλλε. Όπως έγραψε η Mirror, υπήρχαν εικασίες ότι θα συνεργαζόταν με την επίσης Κολομβιανή τραγουδίστρια Karol G για ένα νέο μελωδικό «χτύπημα» στον πρώην σύντροφό της με τον οποίο χώρισε το καλοκαίρι.

Τελικά η πολυσυζητημένη κυκλοφορία δεν έγινε -τουλάχιστον ακόμη-, η Σακίρα όμως γιόρτασε δεόντως τα γενθλιά της, χάρη στους πιστούς της θαυμαστές. Ακόμη και μια ομάδα mariachi συγκεντρώθηκε κάτω απο το σπίτι της στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να γιορτάσει την ιδιαίτερη ημέρα της ποπ σταρ. Η Σακίρα ειναι πλέον 46 ετών, ενώ ο ποδοσφαιριστής πρώην αγαπημένος της «έκλεισε» τα 36.

Κουνώντας ένα καπέλο μπέιζμπολ Dolce & Gabbana, η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie» κατέβηκε στο πλήθος των ενθουσιασμένων θαυμαστών για να πει ένα «γεια» και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Η Σακίρα φαινόταν να είναι παρέα με φίλους. Ο μεγαλύτερος γιος της Μίλαν, τον οποίο μοιράζεται με τον Πικέ, φωτογραφήθηκε επίσης μαζί της στο παράθυρο καθώς εκείνη κουνούσε το χέρι στους οπαδούς της.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη