Πτώση F-4 Phantom: Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου για τον 29χρονο Υποσμηναγό

Συλλυπητήρια Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την απώλεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη και τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, όταν το αεροσκάφος, στο οποίο ήταν συγκυβερνήτης, κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή το πρωί.

Η Πρόεδρος ενημερώθηκε σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον κυβερνήτη.

Μητσοτάκης για Πτώση F-4 Phantom: «Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους στην Ανδραβίδα και τον εντοπισμό του 29χρονου πιλότου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός. Συγκλονισμένος προχώρησε σε ανάρτηση στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνοντας ότι «Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει».

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

«Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη.

Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει.»

Τα συλλυπητήρια του Νίκου Δένδια για τον 29χρονο Υποσμηναγό

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε για τη συντριβή του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας F-4 Phantom στην Ανδραβίδα και τον εντοπισμό της σορού του 29χρονου και μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συλλυπητήρια στους οικείους του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος σε ηλικία 29 ετών έχασε τη ζωή του του εν ώρα υπηρεσίας, ως συγκυβερνήτης σε F-4».

«Συλλυπητήρια και στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Ελπίζουμε να έχουν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους.», πρόσθεσε στην επόμενη ανάρτησή του


Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη