Νίκος Ξανθόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό το μέρος και την ημερομηνία της κηδείας του

αείμνηστου ηθοποιού, Νίκου Ξανθόπουλου.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, σε ηλικία 89 ετών έπειτα από μάχη που έδινε με την υγεία του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το Facebook εξέφρασε τη στεναγχώρια του για τον θάνατο του ηθοποιού και έκανε γνωστό το μέρος και την ημερομηνία που θα γίνει η κηδεία.

«Διαβάζουμε με θλίψη από τα site ότι έφυγε ο πολύ σπουδαίος Άνθρωπος και ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος.. Το αγαπημένο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ της δεκαετίας του 60…Δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσω από κοντά αν και θα το ήθελα! Θυμάμαι με συγκίνηση τις ουρές στα σινεμά του 60 όπου έμπαινε ο απλός λαός για να κλάψει μαζί του , να ταυτιστεί με τον αγνό εργατικό νέο που τα έβαζε με τους πλουσίους… Αντιπροσώπευσε μια ολόκληρη εποχή! Της μιζέριας της μεταπολεμική Ελλάδας, της φτώχειας, της μετανάστευσης, του ψυχικού μεγαλείου! Τα τραγούδια του τα τραγούδησε όλη η Ελλάδα. Μεγάλος μάστορας του μπουζουκιού συνάμα. Κρίμα που παίζονται τόσα σπάνια οι ταινίες του! Θα σας θυμόμαστε πάντα πολυαγαπημένε μας Νίκο Ξανθόπουλε… Καλό ταξίδι στο φως.. Η εξόδιος ακολουθία την Τρίτη στην μία το μεσημέρι στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας»


Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη