Νόβακ Τζόκοβιτς: Μυστήριο με περίεργα σκευάσματα στο Australian Open

Τι συμβαίνει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τα μπουκάλια νερού;

Ένα βίντεο του εννιά φορές πρωταθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς, και της

ομάδας του στο γήπεδο γίνεται viral ενόψει της αναμέτρησης του τέταρτου γύρου με τον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινάουρ το βράδυ της Δευτέρας στο Rod Laver Arena.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον Τζόκοβιτς, κατά τη διάρκεια της νίκης του στον δεύτερο γύρο επί του Enzo Couacauo, να λαμβάνει ένα μπουκάλι νερό από ένα μέλος της ομάδας του που καθόταν στην εξέδρα, δίπλα στον προπονητή Γκόραν Ιβανίσεβιτς, και στο μπουκάλι να υπάρχει κολλημένο ένα σημείωμα.

Το μπουκάλι το δίνει σε έναν διαιτητή, ο οποίος το μεταφέρει στον Τζόκοβιτς. Στη συνέχεια, ο σούπερ σταρ φαίνεται να διαβάζει την ετικέτα πριν τοποθετήσει το μπουκάλι δίπλα του.

Τώρα, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα της ανταλλαγής μηνυμάτων βάσει νέων κανόνων.

Οι συμβουλές κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι νόμιμη στο τένις αλλά με περιορισμούς.

Επιτρέπεται στους παίκτες λεκτική επικοινωνία με την ομάδα τους όταν παίζουν στην ίδια πλευρά του γηπέδου.

Και όλο αυτό συνέβη μόλις λίγους μήνες αφότου η ομάδα του Τζόκοβιτς «πιάστηκε» να προσπαθεί να κρύψει μια ουσία που ετοίμαζε μέσα από το στάδιο στο Paris Masters τον Νοέμβριο κατά τη διάρκεια της νίκης του Τζόκοβιτς στον ημιτελικό επί του Στέφανου Τσιτσιπά.

Σε βίντεο του 2022 απαθανατίστηκε μέλος της ομάδας του 21 φορές πρωταθλητή γκραν σλαμ να φτιάχνει σκεύασμα και μόλις συνειδητοποιούν ότι θεατής τους κινηματογραφεί προσπαθούν με το σώμα τους να κρύψουν την όλη διαδικασία.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη