Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Η μητέρα μου λέει να κάνω περήφανο τον Παντελή»


«Κι αυτό κάνω, αυτό προσπαθώ να κάνω» πρόσθεσε ο αδερφός του εκλιπόντος τραγουδιστή 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για τον αδικοχαμένο αδερφό του, Παντελή Παντελίδη, και την αγάπη του για τη μουσική, αφού ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά για τον αδερφό του πως: «Για εμάς, δηλαδή για την οικογένειά μας, δεν έχουμε καταλάβει ότι έχει φύγει ο Παντελής και πώς να το καταλάβεις όταν είναι όλη μέρα σπίτι σου οι φωτογραφίες του, ακούς τα τραγούδια του στο αμάξι και τα τραγουδάς και στα μαγαζιά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Πάντα σκέφτομαι τι θα μου έλεγε ο αδερφός μου γενικά όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και σε πολύ πιο απλά καθημερινά πράγματα, πώς θα το σκεφτόταν δηλαδή και πώς θα το έπραττε ο Παντελής. Όσον αφορά τα επαγγελματικά δεν μου είχε δώσει κάποια ιδιαίτερη συμβουλή γιατί ήμουνα και εγώ μικρούλης».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είπε κλείνοντας πως είναι πολύ τυχερός γιατί έχει τη μητέρα του και τον μεγάλο του αδερφό δίπλα του. Αναφορικά με τις συμβουλές που του δίνει η μητέρα του, δήλωσε: «Μου λέει να είμαι ταπεινός, να σέβομαι τον κόσμο που έρχεται και μ' ακούει γιατί χαλάει λεφτά. Και πάνω απ' όλα, το μέγιστο πράγμα είναι να κάνεις υπερήφανο τον Παντελή και αυτό κάνω, αυτό προσπαθώ να κάνω».
 ΠΗΓΗ
...
Νεότερη Παλαιότερη