ΗΠΑ: Σκηνές χάους σε γυναικείο αγώνα μπάσκετ – Ξύλο και αποβολές

ΗΠΑ: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Fort Worth του Τέξας, με τις γυναίκες των δύο αντίπαλων ομάδων να πιάνονται στα χέρια. Οκτώ από τις

μπασκετμπολίστριες αποβλήθηκαν από τον αγώνα

Άναψαν τα αίματα στον αγώνα μπάσκετ γυναικών των κολλεγίων TCU και George Washington στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν πρωτοφανείς σκηνές έντασης και οχτώ από τις μπασκετμπολίστριες να αποβληθούν από το παιχνίδι.

Η ένταση ξεκίνησε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο όταν η Εσένς Μπράουν του George Washington μπερδεύτηκε στα μαλλιά της Μπέλα Κράβενς του TCU, αφού η δεύτερη είχε πάρει ένα ριμπάουντ. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε με τις δύο μπασκετμπολίστριες να φτάνουν στο σημείο να ανταλλάσσουν γροθιές στο γήπεδο.

Ο καβγάς σταμάτησε όταν άλλες παίχτριες και των δύο ομάδων μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν τις πρωταγωνίστριες του επεισοδίου.

Για την ιστορία το TCU επικράτησε με 70-58 του George Washington με τον προπονητή της ομάδας που κέρδισε να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα για το επεισόδιο με τις οχτώ αποβολες ότι «δεν θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει ποιος το ξεκίνησε, ποιος είπε τι, δεν με νοιάζει.

«Το χθεσινό περιστατικό ήταν προφανώς προκλητικό και ατυχές για τους μαθητές-αθλητές και τους προπονητές μας, και εργαζόμαστε με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την πορεία προς τα εμπρός», ανέφερε ο σύλλογος George Washington στο δίκτυο ESPN.


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη