Καβάλα: Βρέθηκε 3χρονος που είχε χαθεί – Συνελήφθη η μητέρα του

Εντοπίστηκε το τρίχρονο αγοράκι το οποίο αγνοούνταν σε δασική περιοχή του Παγγαίου Καβάλας.

Στο «πόδι» σήκωσε την κοινωνία του Παγγαίου η είδηση το βράδυ της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022 ότι ένα αγοράκι μόλις τριών ετών χάθηκε σε δασική περιοχή, κατά δήλωση της ίδιας της μητέρας του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε τόσο η Αστυνομία όσο και ένα δίκτυο εθελοντών, με αποτέλεσμα το ανήλικο αγόρι να βρεθεί λίγες ώρες αργότερα «σώο και αβλαβές», ωστόσο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, η μητέρα του παιδιού συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, αφού παραβίασε δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες την επιμέλεια του ανηλίκου έχει ο πατέρας του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Χθες (5-12-2022) το βράδυ, σε δασική περιοχή του Παγγαίου Καβάλας κατόπιν άμεσης κινητοποίησης και συνεργασίας αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και εθελοντών, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ανήλικο αγόρι τριών ετών, το οποίο είχε χαθεί λίγες ώρες νωρίτερα και αναζητούνταν από την ημεδαπή μητέρα του, με την οποία φέρεται να είχαν μεταβεί στην εν λόγω περιοχή πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας για λόγους αναψυχής.

Όπως εξακριβώθηκε το παιδί ήταν καλά στην υγεία του, πλην όμως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του ανήλικου συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου, καθώς σε προγενέστερο χρόνο είχε υποβληθεί σε βάρος της σχετική έγκληση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος –σύμφωνα με σχετικές δικαστικές αποφάσεις– έχει την επιμέλεια του παιδιού.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου».

Πηγή: kavalapost.gr... ...
Νεότερη Παλαιότερη