Πληρωμές:Λεφτά μπαίνουν και βγαίνουν στα πορτοφόλια έως τέλος του 2022

Οι πληρωμές έως τέλος του χρόνου: Πόσα θα δώσουν και πόσα θα πάρουν οι Έλληνες φορολογούμενοι;

Από σήμερα οι δικαιούχοι πολίτες είδαν στους λογαριασμούς τους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 250 ευρώ. Σχεδόν 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι πήραν μια πρώτη μικρή δόση ανάσας.

Από αύριο Τετάρτη 21 και μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα δοθεί η σύνταξη σε όλα τα ταμεία για τον Ιανουάριο του 2023.

Σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου πιστώθηκαν στους δικαιούχους τα οικογενειακά, τα αναπηρικά επιδόματα, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και το επίδομα στέγασης, ενώ μέχρι και σήμερα οι εργοδότες έπρεπε να καταβάλλουν το δώρο Χριστουγέννων στους υπαλλήλους.

Τέλος αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου πληρώνονται τα προγράμματα «Πρώτο ένσημο» και «Συνεργασία».

Βαθιά το χέρι στην τσέπη μέχρι τέλος του χρόνου

Από την άλλη οι πολίτες θα πρέπει να βγάλουν από το πορτοφόλι τους ένα ποσό από τα έσοδα του μήνα καθώς μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να καταβάλλουν τον ΕΝΦΙΑ, τον φόρο εισοδήματος, την επιστρεπτέα προκαταβολή, το ΦΠΑ αλλά και τις ρυθμίσεις οφειλών για όσους έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα.

Τέλος σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου, οι πληρωμές για τα τέλη κυκλοφορίας του 2023 παρατείνονται μέχρι μαζί με τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη