Tο e-mail του Μασκ στους εργαζόμενους – «Έρχονται δύσκολες στιγμές»

Ο Έλον Μασκ τερματίζει την εξ αποστάσεως εργασία για τους εργαζόμενους του Twitter και τους καλεί να προετοιμαστούν για «δύσκολες στιγμές» στο πρώτο του

άμεσο email στο προσωπικό από τότε που ανέλαβε τα ηνία του κολοσσού.

Ο Έλον Μασκ….κήρυξε λήξη τηλεργασίας για το προσωπικό του Twitter και τους ζήτησε να προετοιμαστούν για «δύσκολες στιγμές που έρχονται» στο πρώτο του email προς τους υπαλλήλους από τότε που εξαγόρασε τον κολοσσό του διαδικτύου και ανέλαβε τα ηνία του

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που στάλθηκε αργά χθες το βράδυ (9/11), ανέφερε ότι «δεν υπάρχει τρόπος να επικαλυφθούν» οι οικονομικές προοπτικές. Σύμφωνα με το Bloomberg, είπε ότι θα επηρεάσει μια εταιρεία που εξαρτάται από τη διαφήμιση όπως το Twitter.

Επίσης στο email, ο Μασκ απαγορεύει την εξ αποστάσεως εργασία, δηλώνοντας οτι περιμένει τους εργαζόμενους στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα. Θα υπάρχουν όπως διευκρίνισε και εξαιρέσεις που θα εγκρίνονται από τον ίδιο ως νέος επικεφαλής του Twitter.

Το e-mail του έρχεται εν μέσω μιας «θύελλας» σαρωτικών αλλαγών στο Twitter από τότε που έγινε επικεφαλής του πριν από δύο εβδομάδες. Έχει απολύσει σχεδόν το μισό εργατικό δυναμικό του κολοσσού, ενώ αύξησε την τιμή επαλήθευσης για τη συνδρομή Twitter Blue στα 8 δολάρια το μήνα. Το νέο αφεντικό θέλει οι συνδρομές να υπολογίζονται στο μισό των εσόδων του Twitter, σύμφωνα με το email.


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη