Salt Bae: H απάντηση για την απόδειξη των 161.000 ευρώ

Ο Salt Bae, ο διάσημος Τούρκος σεφ και influencer, Νουσρέτ, δίνει απαντήσεις, επιδεικνύοντας μια μπριζόλα επικαλυμμένη με χρυσό.

Ο διάσημος σεφ Νουρσέτ, γνωστός ως Salt Bae, που διατηρεί εστιατόριο στο οποίο χρεώνει πανάκριβα τα πιάτα του στα υπερπολυτελή του εστιατόρια μοιράστηκε ένα βίντεο με μια τεράστια μπριζόλα, επικαλυμμένη με χρυσό, αξίας 24 καρατίων.

Αυτή η ανάρτηση όμως δεν ήρθε τυχαία. Αντίθετα, πρόκειται για μια ανάρτηση-απάντηση στις αντιδράσεις χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για έναν λογαριασμό 161.000 ευρώ που έκανε πελάτης στο εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι, όπως κοινοποίησε ο σεφ με ανάρτησή του.

Η ανάρτηση μάλιστα έφερε την επιγραφή: «Η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή».

Ο σεφ επιχείρησε με αυτήν του την ανάρτηση να καταδείξει τους τεράστιους λογαριασμούς που επιφέρουν οι αστρονομικές τιμές που χρεώνει στα πιάτα του.

Κάποιοι ακόλουθοί του όμως βρήκαν την σχετική ανάρτηση προκλητική, σχολιάζοντας ότι είναι υπερεκτιμημένο το φαγητό, ότι πρόκειται για «ληστεία» και πολλά άλλα.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CLE06NML1EW

Ο Salt Bae προχώρησε στη σχετική ανάρτηση με την μπριζόλα, θέλοντας να κλείσει τα στόματα με νέα πρόκληση, για την χλιδή και το φαγητό του αξίας χιλιάδων ευρώ.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη