Προγραμματισμός χριστουγεννιάτικων δράσεων στο Μεσολόγγι


Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πασιόπουλο και τον υπεύθυνο Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Γιάννη Χαλαζιά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκο Χατζή, με αντικείμενο τον προγραμματισμό δράσεων στους εμπορικούς δρόμους ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές. Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος κατέθεσε αρκετές σκέψεις και προτάσεις προς το Πνευματικό Κέντρο, ανάμεσα στις οποίες ήταν η τοποθέτηση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στις επιχειρήσεις επί και πέριξ της πλατείας που έχουν πληγεί λόγω των έργων ανακατασκευής, η πραγματοποίηση δρομολογίων με άμαξες ως ατραξιόν για τους επισκέπτες της πόλης και η αξιοποίηση των ξύλινων σπιτιών που είχαν αγοραστεί παλαιότερα με χρήματα των εμπόρων σε κεντρικά σημεία της αγοράς για την πραγματοποίηση διάφορων εκδηλώσεων που θα ενισχύσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα για τους καταναλωτές.

Η διοίκηση του Συλλόγου έλαβε διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου ότι οι παραπάνω, καθώς και άλλες προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, θα επεξεργαστούν από την πλευρά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να δρομολογηθεί ο προγραμματισμός των δράσεων ενόψει Χριστουγέννων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
πηγη ... ...
Νεότερη Παλαιότερη