Στις εργασίες της νέας προσωρινής γέφυρας στον Εύηνο ποταμό ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Στις εργασίες της νέας προσωρινής γέφυρας στον Εύηνο ποταμό ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Τις εργασίες που εκτελούνται στον Εύηνο ποταμό, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών, για την κατασκευή της νέας προσωρινής γέφυρας, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, που συνοδευόταν από  την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Έργων

και Υποδομών, Θανάση Μαυρομμάτη, ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη των εργασιών που προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και στόχο, την ολοκλήρωση του έργου μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

«Είμαστε εδώ για να δούμε από κοντά τους ρυθμούς εξέλιξης του έργου και βέβαια, για να τονίσουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις υπηρεσίες της, είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να συνδράμει στην επίλυση προβλημάτων και σε ό,τι της ζητηθεί. Πρόκειται για ένα έργο πολύ σημαντικό για την περιοχή, που θα αποκαταστήσει την προσπελασιμότητα, αλλά είναι και ένα έργο αρκετά σύνθετο, αφού εκτός από οδικό, είναι και ένα έργο διευθέτησης των αγωγών ύδρευσης του Μεσολογγίου καθώς και του δικτύου τηλεπικοινωνιών» ανέφερε σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με το Υπουργείο, πρόκειται για μία ενδιάμεση λύση, καθώς μετά θα ξεκινήσει η κατασκευή της νέας οδικής γέφυρας, στη θέση εκείνης που καταστράφηκε από τις κακοκαιρίες του περασμένου χειμώνα.

«Η αγωνία μας για τα καιρικά φαινόμενα είναι διαρκής. Και τώρα έχουμε ενημέρωση για το νέο μέτωπο κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την περιοχή μας τα επόμενα 24ωρα και βρισκόμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας. Είμαστε παρόντες, δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο και γνωρίζουμε πως τόσο αυτή εδώ η περιοχή όσο και πολλές άλλες στη Δυτική Ελλάδα, έχουν ανάγκη από σύγχρονες και πιο ανθεκτικές υποδομές. Αυτή την προσπάθεια δεν θα τη σταματήσουμε ποτέ…» συμπλήρωσε ο κ. Φαρμάκης.... ...
Νεότερη Παλαιότερη